Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No czegos takiego to jeszcze nie doswiadczylem.... obsługa jak z filmu Bareji... Mogli by tam krecic nowe odcinki Misia. Beton moze i maja dobry ale reszty asortymentu nie polecam... Generalnie czulem sie jak na innej planecie (Planecie chyba Czubkow:))... mianowicie zamowilem jakis czas temu dodatkowo u nich piach "Wislak" i "Kopalniany"... oczywiscie (po frajersku) zaplacilem za niego z góry. Po dostawie okazalo sie ze piach jest okropnego sortu tzn do murowania nie nadaje sie wcale... no moze na zasypke (ale do tego jest inny tanszy). Wada to to ze mniej piachu a wiecej kamieni !!! Dzwonie do Vel Kierownictwa ze skarga co mi sprzedali na co oni z oburzeniem ze przeciez oni nie widza tego co sprzedaja wiec nie recza za ten towar... Na co ja ze nie wiem jak mozna sprzedawac cos za co sie nie reczy i czego sie nie zna... Zostalem tylko za to "pojechany" ze jakis chyba jestem dziwny i wogóle... No i jak mam to rozumiec ?? Tzn ze co za beton tez chyba nie recza... Tzn kupujesz i placisz za B20 a wleja ci B 7,5 no bo przeciez nie widza co wlewaja do betoniarki gdy siedza w swoim obskurnym i zadymionym "off...isie". Naprawde zastanowcie sie dwa razy zanim cos u nich zamawiacie. Dla mnie to zwykle oszolomy i naciagacze... NIE polecam !!!... a dodatkowo nazywaja naprawde dobre firmy z Plochocinskiej (handlujace piachem) Hobbistami ...hmmm niedosc ze tansze to i piach maja prima sort
https://forum.murator.pl/topic/54872-wprogres/