adi7 29.05.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witam nosze się z zamiarem kupna tego projektu, bardzo fajny i dobrze rozmieszczony wprowadze kilka zmian ale naprawde drobnych, czy ktoś z was ma jakieś zdjecia tego domu? czy jeszcze nikt nie zdążył go wybudować Jesl ktoś mógłby mi przesłać jakie kolwiek pomocne materiały to będe bardzo wdzieczny, w szczególnosci interesują mnie kosztorysy. I jeszcze jedna poważna sprawa która mnie dręczy a mianowicie dach chcielibysmy zastosować dachówkę ale na ten kąt nachylenia psaować nie będzie macie jakieś rady? Czy ktos wie jaka jest powierzchnia użytkowa na poddaszu bo w projekcie nie ma podanego metrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 29.05.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 a tak bardziej konkretnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 ojjj autorowi watku zgubil sie tylko link do projektu wroci i dopisze (mam nadzieje bo az sie zaciekawilam co to za cudo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 30.05.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Czy chodzi o projekt o nazwie "Pomóżcie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts