Grzegorz63 06.03.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Mam zamiar lada dzień ruszyć z moją inwestycją. Wykopy, fundamenty itd. Czuję się jak koń wyścigowy w boksie startowym. Muszę z odpowiednim wyprzedzeniem zamówić ekipę. Jak myślicie, kiedy warunki atmosferyczne ukształtują się na tyle korzystnie, żeby móc bez żadnych zabezpieczeń antymrozowych ruszyć z fundamentami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Zadałem to samo pytanie w wątku poniżej. Jak na razie bez odzewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 06.03.2003 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Wg prognoz TVN: koniec kwietnia / początek maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 06.03.2003 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 O rety!!!!!!!! radex, nie przerażaj mnie!!!!!!!! Od dziś nie oglądam TVN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 06.03.2003 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 W TVN podawali też, że zaczna się na nowo od połowy września. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pingo 06.03.2003 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 W zeszłym roku zaczynałem budowę od podstaw na samym początku kwietnia i pogoda była idealna. Teraz też wstrzymuję się z tynkami do czasu aż się ociepli i myślę że da się bez ryzyka ruszyć pod koniec miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dyletant 06.03.2003 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Wszystko wskazuje na to, że początek kwietnia powinien być OK. Ja ruszyłem tak w ubiegłym roku, a w tym planuję wejść w kolejny etap około 10.04.Dość już tej zimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Robota czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 06.03.2003 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Czy im w TVN odbiło ??? Czy to ma być nowa epoka lodowa ??? Czy 50 cm styropianu starczy na takie prognozy ??? A może od razu igloo ??? a może zamiast budować dom, przeznaczyć pieniądze na kurs francuskiego albo hiszpańskiego i uciekać tam, gdzie ciepło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza 06.03.2003 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 On 2003-03-06 15:09, radex wrote: Wg prognoz TVN: koniec kwietnia / początek maja. A u mnie TVN twierdzi, że od połowy marca już będzie się zaczynać wiosna. Czy to ten sam TVN ? Też z utęsknieniem czekam na ciepło. Chcę tynkować jak najwcześniej. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 06.03.2003 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Ja okna zakładałem w styczniu tego roku.Zaczynam wcześnie bo chce zamieszkać na święta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 07.03.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Pyza - może w połowie marca zacznie się wiosna, ale w kwietniu wróci jeszcze zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 07.03.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 bedzie juz wiosna jak gumofilce wchodzic mi beda do polowy w gline ..... a tak powaznie, to na parterze mam zrobic wylewki, ale jak wczoraj wbijalem pret z piasek to do metra mam wszystko zamrozone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.03.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 wstaję dzisiaj rano, patrzę na termometr i od razu krew mnie zalewa, JAK DLUGO JESZCZE ?!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 07.03.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 wstajesz i patrzysz na termometr a co ja mam powiedziec jak mi 2 dni temu termometr ptaki ukradly????praca czeka a tu sie nic nie da zrobic:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 07.03.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 A ja dopiero przy okazji budowy zauważyłem różnice w klimacie poszczególnych części naszej kochanej Bolandy U was zima sroga (w górach sezon narciarski w pełni), a u nas w przyszłym tygodniu temperatury w nocy mają już być dodatnie, a w dzień będzie po 7-10. Przedwczoraj na termometrze przy fundamencie po północnej stronie domu było 3 st.C, a na termometrze wewnątrz budynku (jeszcze nie ma stropu) było już 10 st.C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafi27 07.03.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Podobnie jak Grzegorz mam zamiar ruszyć już. Ostatnio kupiłem sobie łopatę ale chyba na razie będę kopał sobie w doniczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 07.03.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Postanowiliśmy z mężem kupić sobie nowy, lepszy telewizor taki, w którym podają prognozy z plusowymi temperaturamihttp://www.ifb.pl/~qba/ikonki/sun_smiley.gif.Zima taka długa a nam się spieszy z budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Octavian 07.03.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Ziiiiimnooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts