Zalekawasaki 29.05.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witojcie. Pod panelem planuje: folia i mata eko - około 5 mm, panele - około 8 mm. Zaprawa klejowa pod teraktorę - około 5 mm, ale terakota - nie wiem ile ma grubości. Producenci na swoich stronach też nie wiedzą - a przynajmniej nie umieszczają takich informacji w na tyle widocznym miejscu, by to szybko znaleźć. Generalnie chodzi o to by między posadzkami (panel - terakota) nie było różnicy poziomów, a nie wiem, czy przez zastosowanie takiego podładu (mata eko) takiego problemu jednak nie będzie. Co Forumowicze na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzemoBDG 30.05.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Zalekawasaki napisał: Witojcie. Pod panelem planuje: folia i mata eko - około 5 mm, panele - około 8 mm. Zaprawa klejowa pod teraktorę - około 5 mm, ale terakota - nie wiem ile ma grubości. Producenci na swoich stronach też nie wiedzą - a przynajmniej nie umieszczają takich informacji w na tyle widocznym miejscu, by to szybko znaleźć. Generalnie chodzi o to by między posadzkami (panel - terakota) nie było różnicy poziomów, a nie wiem, czy przez zastosowanie takiego podładu (mata eko) takiego problemu jednak nie będzie. Co Forumowicze na to? Większość terakoty ma grubość 8-9mm, tak więc problemu nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zalekawasaki 30.05.2006 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 PrzemoBDG napisał: Większość terakoty ma grubość 8-9mm, tak więc problemu nie będzie. Faktycznie zgadza się bo osobiście mierzyłem w sklepie i problemu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts