AndrzejS 06.03.2003 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Czy ktoś z Państwa otrzymał już nagrodę w tym konkursie, bo ja nie mimo, że podobno wygrałem. Swój adres podawałem dwukrotnie i co ? Nic.AndrzejS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejS 09.03.2003 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2003 Nikt nie wygrał czy jeszcze nie dostał obiecywanego prezentu.A może .... tak jak w "Gazecie Wyborczej" wygrałem kosz "Skarby Europy" wartości 960,- zł. Wcześniej jednak musiałem wpłacić 10% wartości wygranej aby otrzymać koszyk produktów kurierem. Może to i fajne ale cena...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 10.03.2003 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Wygrywają i dostają - troszkę to trwa, ale Redakcja nie każe płacić za prezenty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejS 11.03.2003 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 Dzięki. Chyba zbyt pesymistycznie jestem nastawiony.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 13.03.2003 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 Hejka pozdrawiam wszystkich wygrywających Ja wygrałam i podałam adres jakieś 2 tygodnie temu i nadal czekam, może się doczekam (tu bez złośliwości do Redakcji) może poczta niewyrabia, bo Redakcja tyle parasoli wysłała, że listonosze się przeciążyli. Pozdrawiam cierpliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejS 13.03.2003 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 Nie dopytuj i nie krytykuj bo zostaniesz skarcony przez Moderatora. Mnie juz sie oberwało. Zresztą niedługo będzie słonecznie to i parasole będą zbędne a na ogrodowe to jeszcze czas.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 14.03.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Jeśli masz na myśli moją uwagę - to pomyłka - jestem osobą szczęśliwie obdarowaną nagrodą w postaci przepięknego żółtego kubeczka. Nooo, troszkę czekałam ale się doczekałamhttp://www.ifb.pl/~qba/ikonki/slider1.gif.Dla jasności - wystąpiłam tu w roli ziołowego środka na uspokojemie http://www.afternight.com/smiles/daisy.gif.Pozdrawiam _________Również cierpliwie oczekuję na SŁONECZNY PARASOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 17.03.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 W tym tygodniu parasole opuszczą redakcję, by dotrzeć do Was przed bocianami i przed deszczami. Wszystkim nagrodzonym jeszcze raz gratulujemy. Konkursy trwają nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 27.03.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Czy tylko do mnie nic jeszcze nie doszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.03.2003 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Ależ Karolino, parasole idą pieszo, a mając tylko jedną nogę nie mogą za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 27.03.2003 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Uprzejmie donoszę, że parasole szły, szły http://www.afternight.com/smiles/boots.gifi już dochodzą. Dzisiaj bladym świtem, około dziewiątej rano, postawił mnie na równe nogi dzwonek u drzwi - coś z tym trzeba zrobić bo kiedyś dostanę zawału! Otwieram i oczom nie wierzę! Przecieram zaspane oczęta, ale widok się nie zmienia. Przede mną stał młodzieniec z prezentem od Redakcji.Dostałam piękny parasol MURATORAhttp://www.ifb.pl/~qba/ikonki/biggrinumbrella1.gif! Skąd ja to wzięłam, że miał być zółty jak słoneczko? Droga Redakcjo, dzięki za dobry znak w źle zapowiadającym się dniu! Parasol przymiósł szczęście!!!http://www.afternight.com/smiles/bounce.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 27.03.2003 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Duuuuży, granatowy, z żółtymi napisami i brązową rączką - mimo jednej nogi - DOTARŁ na miejsce przeznaczenia, czyli do mnie!!! Żaden deszcz, zwłaszcza na budowie, nie będzie mi straszny. Dziękuję Redakcjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonja 28.03.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Do mnie wczoraj parasol dotarł, a w zasadzie musiałam po niego iść, ponieważ powitało mnie awizo. Ja podobnie jak Jola byłam niemalże pewna, że będzie żółty, tak jak salon muratora, a tu taka zmyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.03.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Nadal nic ... ale to pewnie dlatego ze slone swieci ... a potem pewnie dlatego ze juz po deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 28.03.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Jeszcze nie dostałam, ale jestem pewna, że miały być żółte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek s 28.03.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Hurra! Ja przed chwilą dostałem parasol, a u mnie pada cały dzień (pierwszy raz w tym roku). Dostawa prezentu w samą porę - na wiosenne deszcze. Dzięki Redakcjo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 28.03.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 ja jeszcze nie mam parasola a nastepny tydzień zapowiada sie deszczowo........................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.03.2003 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Mój doszedł wczoraj - też był granatowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 28.03.2003 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Mam nadzieję, że mój zmieni zabarwienie i przyjdzie jednak żółty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 28.03.2003 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Bardzo dziękuję za parasol!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts