daro1gda 07.08.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 to brzmi kusząco, spróbuje z tym octem, faktycznie już kiedyś doświadczyłem jego magicznej mocy - kiedy musiałem mieszkać w gołych betonach przez pare tygodni, zmywałem co pare dni podłoge octem i o dziwo nic się nie kurzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 07.08.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 kiedys czyscilem zabrudzone fugi wlasnie octem .... i szczoteczka do zebow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 07.08.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 http://www.basf-cc.pl/DCCPoland/PL/oferta/pcipielgnacjaczyszczenieochrona/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LamiaReno 24.11.2007 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 po fugowaniu na płytkach zostały mazaki. Ścieram na sucho tak jak kazał glazurnik, ścieram i nic Może ktoś ma przyjemniejsze doświadczenia i podzieli sie pomysłem jak sobie poradzić? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MamusiaTomusia 25.11.2007 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Albo woda z octem a jak nic nie da to sa w sklepach takie plyny do usuwania fugi z glazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LamiaReno 25.11.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 dzięi bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arluka 19.12.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Poradźcie proszę, czym można wyczyścić zabrudzone fugi- zapylone po gładziach, bo na dzień dzisiejszy brązowe fugi są szare i szorowanie szczoteczką nic nie daje ( A kafle lekko chropowate, które są miejscami przybrudzone klejem, fugą ?? Szorowanie też niewiele daje, a nie chciałabym przy okazji nic zniszczyć POMOCY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arluka 19.12.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Poradźcie proszę, czym można wyczyścić zabrudzone fugi- zapylone po gładziach, bo na dzień dzisiejszy brązowe fugi są szare i szorowanie szczoteczką nic nie daje ( A kafle lekko chropowate, które są miejscami przybrudzone klejem, fugą ?? Szorowanie też niewiele daje, a nie chciałabym przy okazji nic zniszczyć POMOCY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 19.12.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Sann profi czyste fugiSann profi czysty gresSann profi czysta łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 20.12.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Cilit do odkamieniania czajników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.12.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Mufka, na serio pomaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 20.12.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Ja poradziłam sobie z fugami rozmazanymi po płytkach za pomocą płynu Szop, chyba firmy Atlas. Płytki jasne, fuga szara, chciałam umyć 3 dni po fugowaniu i okazało się niewykonalne. Przeżyłam chwilę załamania nerwowego, potem szopa w garść, płytka za płytką ale nie ma śladu, że tragedia była blisko. pozdrawiamBasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 20.12.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Mufka, na serio pomaga? Tak, w pracy mi sie kiedyś rozlało na posadzkę w łazience, a tam smary na podłodze i ogólnie podłoga "przemysłowa" , ten wypadek (upadek czajnika) to było odkrycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.12.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 u mnie płytki były czyściutkie do czasu kiedy nie zaczęliśmy kończyć salonu i obrabiać kominka. Teraz są białe od pyłu i nie wiem ile to potrwa aż je doprowadzę do stanu użyteczności. A święta tuż, tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 20.12.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 ciekawe, czy to kwestia fugi jest, czy co, bo moje sie rewelacyjnie czyszczą- z pyłu po gipsowaniu- z pyłu z cegły zcerwonej- z pyłu po cięciu drewna- i z całej reszty remontowego syfu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 20.12.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Ja ze 2 miesiące prawie codziennie myłam ten pył, koszmar.Teraz spróbowałabym wodą z octem. Wbrew pozorom - bardzo skuteczny środek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 20.12.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Jest taki środek HG czyste fugi - właśnie do takich "zadań", kupiłam, ale nie stosowałam, bo moje fugi przeżyly spokojnie końcówkę gipsówek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 21.12.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 markdottirnapisz jaką fugę stosowałeś!!![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA76 27.12.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 profesjonalne środki z HG lub tani keranet z mapei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 02.01.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Jest taki środek HG czyste fugi - właśnie do takich "zadań", kupiłam, ale nie stosowałam, bo moje fugi przeżyly spokojnie końcówkę gipsówek:) Niestety u mnie nie pomogło i fugi nadal są szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts