swbeata 30.05.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 całkowicie oblepiły niektóre igły dzrewka z nich powstają osobniki ze skrzydełkami zatakowały mi sosnę porzdzcie czym to zwalczyć i co to jest.Pozdrawiam z góry dziękuję za wszelkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 30.05.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Mszyca pewno. Trzeba prysnąć czymkolwiek, wybór spory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 31.05.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam A ja mam na sośnie czarne ale glizdy- gąsienice i to ile w różbych wielkościach. Co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 31.05.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Zapewne osnuja sadzonkowa, to dość szybko obżera igły i zostawia zapaskudzony oprzęd. Decis, Confidor, u siebie wczoraj prysnąłem Calypso, żreć przestały od razu, padły po 15 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 31.05.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Mirek dzięki, jak zwykle można na tobie polegać jak na Zawiszy pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts