m.dworek 05.06.2006 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 widze, ze nie ma chetnych do ekspeymentowania z reku dziwi mnie to kiedy pomysle ilu bylo zwolennikow GWC, ktory tak naprawde jest pomyslem o wiele slabszym od reku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 05.06.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 WitajNie powinieneś się dziwić. Rozważania teoretyczne są łatwiejsze niż kilka podejść praktycznych. Wszystkim trochę brakuje teraz czasu, bo choć pogoda po psem, to jednak prace ruszyły. Kasa, która jest uniwersalnym napędem takich działań idzie w inną stronę.Budowa i instalacja reku to często wywrócenie koncepcji budynku, który już jest uzgodniony, obmyślany i w realizacji. Wielu osobom wydaje się krokiem wstecz, a napewno chwilowym przeciągnięciem prac. Ja stale coś jednak sprawdzam, przypasowuję. Jak scalę pomysł to opiszę. Nie chcę być jałowym opowiadaczem.Pozdrawiam Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzio 05.06.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 To może ja coś dodam na ten temat, bo już od jakiegoś czasu mam podobną koncepcję. Otóż też myslałem o materiale, lub foli budowlanej na ścianki reku. A reku byłby zlokalizowany w starej studni z kręgów 12m głębokości. Miało by to postać takich fartuchów w których przepływało by przeciwprądowo powietrze, czyli połączenie reku i jakegoś gwc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 05.06.2006 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 wodzio pomysl rownie jest dobry no i o wiele tanszy niz koncepcja z blachamozna nad nim pomyslecszkoda tylko ze nie dawalby mozliwosci przenikania pary od jednego strumienia powietrza do drugiego po za tym spoko ideatrzeba by go tylko dobrze naciagnac, zeby sie duze luzy nei wytworzyly....tu moze byc problem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 15.11.2014 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 jak widze wymienniki cellulozowe to mam wrazenie, ze ktos czerpie z forum pomysly na bizness Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 15.11.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 papier to stary pomysł a nie forumowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 15.11.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) jak widze wymienniki cellulozowe to mam wrazenie, ze ktos czerpie z forum pomysly na bizness 8lat chwile to potrwało Edytowane 15 Listopada 2014 przez romano78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts