SlawiX 30.05.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam wszystkich ponownie (po dłuuuuugiej przerwie).Udało się mi wreszcie zakupić działkę 18ar. Staram się teraz o wydanie warunków zabudowy. Warunki na kanał i wodę mam - na prąd czekam.Bardzo podoba się mi projekt Maksia - wygląda jak Prymulki poszerzone o 1m. Z tego co znalazłem na wcześniejszych postach poszerzenie Prymulek w ten sposób jest dość kosztowne (chodzi mi tu o adaptowanie projektu). Ciekawy jestem Maksiu, czy robiłeś projekt własny czy adoptowałeś prymulki. Ile Cię to kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 30.05.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Napisz do Maksia na PW, bo wątpie aby czytał wszystkie posty jakie się pojawiają na tym forum, więc Twojego może nie zauważyć.Proponuje zajrzeć też na Jego stronę: http://www.dommaksia.prv.pl/pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts