KARO1 30.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Myślę o tej wnęce. Może wstawić półki szklane i już. a może nie robić półek tylko wstawić jakąś fajną figurkę albo pomalować jakoś fajnie np. coś z szablonu. Słyszałam że fajnie wygląda na matowym kolorze pomalowanie błyszczącą farbą w tym samym odcieniu jakieś fajne malowidlo z szablonu. Co o tym myślicie? http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/174409.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 30.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Ja bym nie robiła półek szklanych ze względu na kamień. Nie wiem co Ci poradzić ja mam tak samo tylko półke głębszą. Na dole będą szczapy a z tyłu drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Ja bym tą wnękę pomalowała na kolor zbliżony do koloru kamienia i ewentualnie podświetliła . Żadnych półeczek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.05.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 bez póleczek i malowania szablonami (szybko się znudzą). mozesz wstawić sobie tam długą chudą zyrafę (zawsze można ją wyjąć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 30.05.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Nie rób półek szkalnych (widziałaś jak u mnie w łazience sie kurzą ) Pomalowałabym to na inny kolor, te malowidła mogą fajnie wyglądać PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 30.05.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 tez bym nie dawal poleczek - durnostojki to taki badziew , ktory kazde wnetrze zepsuje. Ja bym tam w srodku rypnal dluga swietlowke i calosc przykryl szklem . Albo matowym, albo fusingiem. PS zartowalem z tym szklem, jutro bede mowil co innego . Zamknalbym to drzwiczkami z drewna zamorskiego i zrobil tam sejf , albo tryptyk bizantynski w ukladzie wertykalnym Ze Cie na to Stegu podkusilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 31.05.2006 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 czyli potwierdziliście moje zdanie choć nie dokońca pewne. Nie bedzie półek szklanych. Pomaluje na inny kolor. A na płytki stegu podkusiło i bardzo jestem zadowolona Dzięki Wam wszystkich za pomoc w podjęciu decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts