ppp.j 06.03.2003 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Od architekta dostałem plany w formie elektronicanej zrobione pod ArchiCAD’em 6.0 w formacie PLN. ArchCAD 5.0 PL tego nie czyta a 7.0 for TeamWork pobrany ze strony Graphisoft’u ma zablokowany zapis. Poradźcie proszę jak te pliki przetłumaczyc na ogólnie zrozumiałe zbiory .DRW .WMF BMP lub inne albo gdzie można zdobyć wersję ArchiCAD 6.0 lub 6.5 z niezablokowaną funkcją zapisu lub translacji. Przecież sezon za pasem a ja jeszcze muszę dom umeblować na komputerze Opcja pojechania do architekta jest trochę kłopotliwa. Pozdrowienia PJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wega 06.03.2003 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Spróbuj to otworzyć w WordPerfect czyli w Wordzie. Wybierz wszystkie pliki albo WordPerfect6x lub WordPerfect5x, .pln jest formatem dla WordPerfect for Win, arkusz kalkulacyjny. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 07.03.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 wydaje mi sie ze to jest format pliku dla plotera. architekt powinien ci bez problemu zapisac plik w formacie .DRW ale wtedy bedziesz mogl go edytowac a on pewnie nie chce na to pozwolic.popros go niech ci przesle plik emailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts