opell 31.05.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam chce postawic scianki działowe z bet. komórkowe 12cm na poddaszu, jak to najlepiej zrobic czy stawiac te scianki na zaprawie cementowej czy na kleju, jak wykonac to krok po kroku(może gdzies jest szczegółowy opis stawiania scianek). Czy najpierw postawic naroża ścianek a nastepnie rozpiąć sznurek i jechac ze sciankami. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 31.05.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Na pewno musisz zakotwić te ścianki żeby ci się nie przewróciły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek-bachus 31.05.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 a może płyta gipsowa?pomyśl o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 31.05.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 ostatnio mialem taka przyjemnoscscianka z siporeksu 8cmczesc robilem na cienkowarstwowej zaprawie do murowania i na sczescie zabraklo jej i uzylem kleju do GKKlej jest o niebo lepszy, nie wysycha od razu i masz czas porzadnie przylozyc pion i poprawicPamietaj aby dac podkladke na stropie (np. papa) i dowiazywac do scian (lub kotwic)Przyda sie dluzsza poziomica (2m) i pila do cieciapzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opell 01.06.2006 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dzieki za odpowiedzi, myslałem o sciankach z płyty ale wole miec coś porządniejszego jakoś nie mam zaufania do płyt, teraz spróbuje postawic scianke na kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opell 01.06.2006 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dzieki za odpowiedzi, myslałem o sciankach z płyty ale wole miec coś porządniejszego jakoś nie mam zaufania do płyt, teraz spróbuje postawic scianke na kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klimas_gdynia 01.06.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 sasiad zrobil scianki dzialowe z plyt gipsowych na pior i wpust. moge sie spytac o szczegoly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts