Gość 17.01.2004 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Ja też gratuluję. Bardzo przyjemna i urodziwa chatka. I też jestem ciekawa jaki to kolor tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchall 18.01.2004 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Gratulacje super domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 26.01.2004 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Sorry, byłem na BUDMIE cały tydzień i mam zaległości forumowe dlatego odpisuję dopiero dziś: Ara, Opalko - tynk to Ceresit SAVANNAH SV 01 , faktura baranek (lub jak wolą inni - kaszka) ziarna 1,5 mm. Kolorystyke dobierała moja kochana żonka Ja tylko płaciłem Ale zauważcie że na wygląd domu ma wpływ też kolor stolarki. U mmie jest to złoty dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 26.01.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Pięknie dziękujemy. Teraz będzie łatwiej poruszać się po tej nieprzebranej palecie barw i odcieni.. pozdr. ara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 27.01.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Krzychu dom wspaniały ma taki swój klimat - ciepły prztulny dom do którego chce się wracać.Masz szczęście, że tak późno odkryłem te fotki, bo inaczej jak wracliśmy z wakacji to nawiedzilibyśmy wasze domiszcze.PozdrawiamLeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 27.01.2004 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Leszku - nic straconego! Zawsze możesz powtórzyć manewr A my odwiedziliśmy w wakacje piękne miasto Łódź. Koluszki niestety zostały trochę z boku, ale to też nic straconego? W imieniu żonki dziękuję za pochwałę klimatu bo to głównie jej zasługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 02.02.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Mnie również podoba się Twój dom, fajne są też schody. Sam zastanawiam się czym wykończyć swoje, dąb, czy jesion. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 03.02.2004 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Jesion nadaje lekkości schodom. Za to dąb dodaje powagi. Wszystko zależy od tego jak zamierza się urządzić dom.A ten mój jesion to mnie rusza bez przerwy jak na niego popatrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 03.02.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Leszku - nic straconego! Zawsze możesz powtórzyć manewr A my odwiedziliśmy w wakacje piękne miasto Łódź. Koluszki niestety zostały trochę z boku, ale to też nic straconego? Krzysiek, bo potraktuję to dosłownie. W każdym razie zapraszam do Koluszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 03.02.2004 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Leszku - nic straconego! Zawsze możesz powtórzyć manewr A my odwiedziliśmy w wakacje piękne miasto Łódź. Koluszki niestety zostały trochę z boku, ale to też nic straconego? Krzysiek, bo potraktuję to dosłownie. W każdym razie zapraszam do Koluszek. Lesiu - czekam! Tylko zadzwoń wcześniej albo daj znaki dymne żebym z obiadem zdążył.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 04.02.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Nie wiem tylko, czy zobaczysz moje znaki dymne. Na razie zostaję domatorem, bo rodzinka nam się powiększa, więc wakcje w domu z pociechami i z małżonką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.02.2004 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 HA ! Prosta spokojna bryła, pewny siebie..''męski typ'' twardo stojący na ziemi. Brawa za drzewa.Jeszcze , jako zmanierowany gleboryjca dorzuciła bym duużo kwiateczków ( aby nie było czasu na picie piwa tak spokojnie). Zaskoczona jestem schodami..rzadki okaz, nie powiem. Z reguły spotykam standart, czyli ciemne lub miodowe. A tu niespodzianka.. W pierwszym odruchu..pogłaskać czy są tak miękkie , na jakie wyglądają. Gratulacje. Spokojność tego domu niech będzie zawsze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 13.02.2004 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Na kwiateczki..... przjdzie czas Ale dopiero wtedy kiedy nadamy ostateczną postać tarasowi. Wcześniej mogłoby niechcący dojść do..... ale pomińmy te brutalne wyobrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 12.03.2004 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 kgadzina a jak dopasowałeś drzwi zewnętrzne do stolarki "złoty dąb"? Jakiej firmy zakupiłeś i jakiego koloru? Z góry dzięki - jestem teraz przed takim dylemacikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.03.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 naprawdę ładniutki domek, gratulacje a może tak więcej zdjęć jak postępują prace w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 04.04.2004 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 kgadzina a jak dopasowałeś drzwi zewnętrzne do stolarki "złoty dąb"? Jakiej firmy zakupiłeś i jakiego koloru? Z góry dzięki - jestem teraz przed takim dylemacikiem... Sory że dopiero teraz odpisuję ale praaaaaaca goniła tak ze nie było kiedy tu zajrzeć Ivo - dobór drzwi odbył się na zasadzie kupienia surowych drzwi Humdrex-u i pomalowaniu ich dwukrotnie farbą Levis'a o kolorze dąb (jakiś tam - dobierałem z wzornika). No i udało się. Bo kształt drzwi taki jaki chcieliiśmy był tylko w Humdrex-ie a kolor tylko w Stolbudzie Włoszczowa. No to zrobiło się "po swojemu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 04.04.2004 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 a może tak więcej zdjęć jak postępują prace w środku? Czupurku - tak się składa że mieszkamy już prawie 2 lata no i... szczegóły wewnetrzne na razie pragniemy zachować dla siebie. Ale w przyszłości... kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 21.05.2004 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 No, tu też dotarłam. Obleciałam domek dookoła, ale drzwi wejściowe zamknięte? To nic, to, co zobaczyłam też mi się podoba. Jest taki lekki, zgrabny, i w ślicznym kolorze. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.05.2004 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Dzięki Joskulko! Wnętrza pokaże jak się będą naprawdę do tego nadawały Póki co pracuję nad tym żeby się własnie nadawały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula S 18.06.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Oj ładny!. Jeśli można chciałabym zapytać o dach na twoim domku,bo bardzo mi się podoba, a obawiam sie,że mój będzie znacznie od niego odbiegał więc chciałabym póki jeszcze mogę to zmienić. A więc pyt.pierwsze: ile stopni ma spad dachu a drugie pytanie: ile cm.,,zwisa" poza ściane na dole.Przepraszam ale nie znam fachowych nazw więc napisałam tak jak ja to rozumiem i nazywam.W moim projekcie spad dachu ma 35 stopni, jakoś wcześniej nie zwróciłam na to uwagi a wydaje mi się,że lepiej byłoby gdyby miał 40 natomiast na dole ma wystawać poza ścianę 70 cm. i też nie wiem czy to nie za mało.Jeśli nie sprawi Ci to problemu to bardzo prosze o odpowieź.Pozdrawiam Ula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts