Maciek-L 01.06.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Czy ktoś zna temat z praktyki czy takie kary się zdarzają. Różnie może być nie wiem czy zdążę ze wszystkimi papierami przed przeprowadzką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrześS 20.06.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Czy ktoś zna temat z praktyki czy takie kary się zdarzają. Różnie może być nie wiem czy zdążę ze wszystkimi papierami przed przeprowadzką. czytaj tu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=893444&highlight=#893444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 20.06.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 mieszkam bez odbioru. Zgłosiłem dom do odbioru ale dostałem odmowę ze wzgędu na brak docelowego przyłącza energetycznego. Chcieli odebrać ale prawo na to nie pozwala- przepraszali i ze zrozumieniem psioczyli na energetykę, której potrzeba 2 lata aby zamienić prowizorkę budowlaną na docelowe przyłącze (do słupa jest 45 m). Obecnie jest w stadium projektowania. Papiery zostały w nadzorze i czekają, wszyscy wiedzą, że mieszkam nielegalnie. W gmnie też, która mnie zamedowała. [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrześS 20.06.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 mieszkam bez odbioru. Zgłosiłem dom do odbioru ale dostałem odmowę ze wzgędu na brak docelowego przyłącza energetycznego. Chcieli odebrać ale prawo na to nie pozwala- przepraszali i ze zrozumieniem psioczyli na energetykę, której potrzeba 2 lata aby zamienić prowizorkę budowlaną na docelowe przyłącze (do słupa jest 45 m). Obecnie jest w stadium projektowania. Papiery zostały w nadzorze i czekają, wszyscy wiedzą, że mieszkam nielegalnie. W gmnie też, która mnie zamedowała. [/code] no nie zupełnie wiedzą że mieszkasz. Możesz przecież pilnować budowy i chodzić w kasku po budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 28.06.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 mieszkam bez odbioru. Zgłosiłem dom do odbioru ale dostałem odmowę ze wzgędu na brak docelowego przyłącza energetycznego. Chcieli odebrać ale prawo na to nie pozwala- przepraszali i ze zrozumieniem psioczyli na energetykę, której potrzeba 2 lata aby zamienić prowizorkę budowlaną na docelowe przyłącze (do słupa jest 45 m). Obecnie jest w stadium projektowania. Papiery zostały w nadzorze i czekają, wszyscy wiedzą, że mieszkam nielegalnie. W gmnie też, która mnie zamedowała. [/code] no nie zupełnie wiedzą że mieszkasz. Możesz przecież pilnować budowy i chodzić w kasku po budowie Oczywiście udają że nie wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marud 16.07.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 kara za mieszkanie bez odbioru wynosi 10000 zł, ale mimo tego wiele osób mieszka już wcześniej bez odbioru i nie spotkałam się z tym, żeby ktoś robił problemy (w myśl zaszady "wiedzą, ale udaja, że nie widzą") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts