Nefer 26.12.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Jestem zieloniutka - dopiero zaczynam - i proszę o wyrozumiałość. Pewnie się powtarzam, ale poszukuję archotekta z Warszawy- dobrego - który stwrzyłby projekt do mu nietypowego. Dom stanie na działce z wjazdem od południa. Potrzebuję oddzielnego mieszkania na parterze (ok 35-40 mkw, 2 pokoje - jeden może być z neksem jadalnym) Na parterze również salon (ok. 35 mkw), poddasze użytkowe, garaż na 2 samochody. Chyba mam za dużo wymagań, ale po przeczytaniu tysięcy katalogów chyba już wiem o co mi chodzi NIE wiem czy to co napisałam jest w ogóle możliwe do realizacji - niemniej zdecydowałam się na projekt indywidualny - drożej , ale chyba lepiej Jeśli jakiś miły architekt chciałby spróbować się z takim wyzwaniem od zieloniutkiego inwestora ( i do tego takiego co nie chce, żeby dom miał daszki, tralki, kolumny itp dziwne rzeczy) bardzo proszę o kontakt : [email protected] Pozdrawiam Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniasilenter 27.12.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 najchętniej Warszawa Tarchomin ale niekoniecznie. Jeśli znacie takowego i możecie polecić to proszę pomóżcie . pozdrawiam serdecznie i świątecznie Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniasilenter 28.12.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 podbijamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 28.12.2005 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Studio Palladio, pan Paweł Suliga PALLADIO Suliga 0501 167565 022 6250687Namiary dośc stare, jak nieaktualne -sprawdzić w książkach tf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniasilenter 29.12.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonlar 17.01.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam.Mam plany zagospodarowania.Szukam taniego architekta do wykonania planów rozbudowy garażu i wiatrołapu. Czy ktoś może kogoś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonlar 18.01.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Czy nikt nie korzysta z architekta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 29.03.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Dolaczam sie do pytania. Moze ktos mi poleci wyprobowanego, dobrego architekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Paweł Sałagaj 29.03.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 BARTOSZEWSKI ARCHITEKTURA Wojciech Bartoszewski e mail [email protected] tel 601 350 765 polecam młody solidny konkretny nie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 30.03.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 A moze masz jakis link do strony z jego projektami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Paweł Sałagaj 30.03.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Adresu jego strony nie mam ale mam link do ogłoszenia jakie zamieścił na allegro.http://www.allegro.pl/item95361980_projekt_architektoniczny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 30.03.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Dzieki. Robiles projekt u niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Paweł Sałagaj 30.03.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Tak przedstawiłem mu zdjęcia kiedyś tam widzianego domu razem z żoną opowiedzieliśmy co chcemy zmienić on dodał kilka swoich pomysłów i wyszedł z tego dom naszych marzeń.Poza tym podpisaliśmy bardzo jasną i czytelną umowe.Jestem zadowolony z jego pracy.Nie poleciłbym nie sprawdzonego moj login to moje dane.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 30.03.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Moglabym zobaczyc zdjecie Twojego domku?Niestety pan Bartoszewski nie ma strony internetowej, na ktorej mozna obejrzec jego projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Paweł Sałagaj 31.03.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Niestety nie potrafie wstawiś zdjęcia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 31.03.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 moze przeslesz mi na prv?[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Opisowi 01.06.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam poszukujemy jakiegos sprawdzonego architekta z okolic Pruszkowa. Bedziemy sie niedlugo budowali, a niestety sami niebedziemy mogli pilnowac prac . Czy znacie moze kogos wartego uwagi i sprawdzonego ? Moze byc rowniez z okolic Grodziska poniewaz budujemy sie w Zolwinie pod Podkowa Lesna. pozdrawiamy Opisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 01.06.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam poszukujemy jakiegos sprawdzonego architekta z okolic Pruszkowa. Bedziemy sie niedlugo budowali, a niestety sami niebedziemy mogli pilnowac prac . Czy znacie moze kogos wartego uwagi i sprawdzonego ? Moze byc rowniez z okolic Grodziska poniewaz budujemy sie w Zolwinie pod Podkowa Lesna. pozdrawiamy Opisie Dlaczego architekt ma pilnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Opisowi 01.06.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 No dobrze moze sprecyzuję:- potrzebujemy wykonanie projektu tak zwanego indywidualnego;- niektorzy architekci prowadzą za dodatkową opłatą nadzor budowlany i takiego własnie potrzebujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 01.06.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ja mam Pania kierownik ktora jest architektem i realizuje projekty indywidualne. W sumie Wasze rejony - Owczarnia... Co do solidnosci to nie moge jeszcze nic powiedziec gdyz zaczynamy dopiero w sierpniu. Jednak byla polecana przez jednego z Forumowiczow. Moge przeslac namiary na priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts