Opisowi 01.06.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Z najwieksza przyjemnoscia bysmy poprosili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 02.06.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Poszlo na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jg30 28.07.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Poszukuję dobrego - solidnego i kreatywnego architekta, który ma doświadczenie w projektowniu domów jednorodzinnych. Jeśli ktoś taki projektował Twój dom to będę bardzo wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budwa 30.07.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Polecam firmę AR-KIS z ul.Bartyckiej Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marika 20.08.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 A ja zdecydowanie odradzam korzystanie z uslug pana Bartoszewskiego. Powazne problemy z terminowoscia, bledy w projekcie, poczawszy od drobnych pomylek a skonczywszy na powaznych bledach merytorycznych, w sytuacjach konfliktowych fatalna obsluga klienta - to glowne wspomnienia po wspolpracy z panem Bartoszewskim. Dlugo by opowiadac .. nie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC 21.08.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Poczatkowo wspolpraca ukladala sie dobrze, ale niestety w obecnej chwili nie chcialabym nawet zobaczyc tego pana. Wykonawca jak zobaczyl projekt to powiedzia, ze tego domu nie daloby sie wybudowac!!Bardzo duzo bledow w projekcie i dokumentacji.Nie polecam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 21.08.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 hejnapiszcie coś więcej o współpracy z panem Bartoszewskim, chciałam u niego robic projekt... ale się teraz zastanawiam.... a może ktoś ma pozytywne doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
armark 21.08.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Jeżeli ktoś ewentualnie by chciał, to na priva mogę podrzucić namiar na mojego architekta... Przynajmniej mój projekt był wolny od wszelakich wad, a i współpraca niczego sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 21.08.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 armarkpoproszę o namiary na architekta na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bst 21.08.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 hej napiszcie coś więcej o współpracy z panem Bartoszewskim, chciałam u niego robic projekt... ale się teraz zastanawiam.... a może ktoś ma pozytywne doświadczenia? Uciekaj od niego jak najdalej.. tez sie na niego nacialem sugerujac sie forum - bledy, pomylki, nieterminowosc.. porazka totalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonita 23.08.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 A ja odpisałam umowe z pracownia Archi-Pro i to była porażka!!! A potem trafiłam do Pana Bartoszewskiego i wszystko poszło jak po maśle. Nawet złozył za mnie dokumenty w urzędzie. Myślę że każdy ma troszkę inne oczekiwania i z tąd tak skrajne opinie. Dom się buduje - zero problemów. Ja polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marika 27.08.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 A ja odpisałam umowe z pracownia Archi-Pro i to była porażka!!! A potem trafiłam do Pana Bartoszewskiego i wszystko poszło jak po maśle. Nawet złozył za mnie dokumenty w urzędzie. Myślę że każdy ma troszkę inne oczekiwania i z tąd tak skrajne opinie. Dom się buduje - zero problemów. Ja polecam. A ja mysle, ze oczekiwania mamy podobne - najwazniejsze to otrzymac projekt, ktory nie zostanie odrzucony przez urzad - moj po wykonaniu prostej adaptacji przez p. Bartoszewskiego zostal odrzucony z powodu bledow merytorycznych! a adaptacja to przeciez najprostsze zadanie dla architekta. Ponadto zapewne kazdy oczekuje w miare terminowego wykonania uslugi za ktora placi, lub uprzedzenia przed podjeciem decyzji o rozpoczeciu wspolpracy o mozliwych problemach z czasem, bo akurat wykonawca zajmuje sie powazniejszymi projektami. Milo jest rowniez gdy architekt dotrzymuje obietnic - pan Bartoszewski bardzo szybko zapomnial o tym, ze obiecal sam udac sie do urzedu, jesli w projekcie beda bledy - projekt musialam ponownie mu dostarczyc a nastepnie czekac tydzien na naniesienie poprawek, ktore mialy zajac jeden dzien. Nie polecam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 28.08.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Jak w temacie - proszę o namiary PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 29.08.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Nikt nie zna kogoś godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_kacper 10.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Szukam dobrego i sprawdzonego architekta.Chcę żeby mój domek był jednyny i niepowtarzalny a nie z katalogu...Co myślicie nad takim rozwiązaniem???I czy ktoś z Was korzystał z usług jakiegoś dobrego architekta, który opracuje mój indywidualny projekt za nieduże pieniądze. Możecie wysyłać mi na priva sprawdzonych architektów z Warszawy.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietrov 10.09.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 No to "dobrego architekta" czy "za nieduże pieniądze" ? Nie ma dobrych tanich architektów. Jak ktoś jest dobry to jest drogi, poprostu się ceni.Przejedź się po nowych osiedlach, może wpadnie ci w oko jakiś ciekawie zrobiony dom, zapytaj właścicieli czy są zadowoleni, zaptaj o autora projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antolek 14.09.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Studio Palladio, pan Paweł Suliga PALLADIO Suliga 0501 167565 022 6250687 Namiary dośc stare, jak nieaktualne -sprawdzić w książkach tf. Temat wprawdzie był poruszany dość dawno ale podejżewam, że jest to dobry czas na weryfikację opinii . Jak rozumiem korzystałeś z usług Pana Suligi. Czy na podstawie jego projektu zbudowałeś dom (budujesz) ?? Czy jesteś zadowolony z jego usług, czy w czasie budowy nie było problemów, blędów ?? Proszę o opinię bo włąśnie szukam architekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorisza 28.09.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Nie polecam pana Bartoszewskiego robiłam u niego projekt wiele małych i kilka karygodnych błedów gdyby nie dobra ekipa budowlana i kierownik to boje sie myslec co by sie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubaaga 27.10.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Witam, zamierzam rozpocząć współpracę z Panią architekt Leną Hoffman. Czy ktokolwiek współpracował z Panią Leną. Bardzo proszę o opinie. Z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 27.10.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Ja kiedys prosiłem o ofertę (wycenę) w zakresie adaptacji projektu gotowego - zagosp. działki, papierologia do pozwolenia na budowę + ewentualny nadzór. Nie skorzystałem bo... ceny były z delikatnie mówiąc mało konkuremcyjne . Ostatecznie zrobiłem (a własciwie inny architekt)wszystko za 1/4 ceny, która oferowała. Co do jej fachowości, co cię najbardziej interesuje, niestety nie mam doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts