hubaaga 27.10.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Cena też jest bardzo istotna więc jeżeli pamiętasz to podaj mi proszę jaką cenę Ci zaproponowała. Czy jesteś zadowolony z pracy swojego architekta?Jeżeli tak to bardzo chętnie poproszę o namiary na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC 31.10.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 P. Bartoszewski robi wiele bledow, nie zna prawa budowlanego i czesto nie reaguje na maile z prosbami i uwagami. Pewnie dlatego sam nie jest architektem. Szkoda gadac. Lepiej zaplacic wiecej za projekt i miec swiety spokoj.Jesli jednak ktos zdecyduje sie na jego uslugi to jedna wazna rada: warto udac sie do prawnika i ustalic co powinno byc w umowie, bo ta ktora ma Pan Bartoszewski chroni jego postepowanie. Jest osoba nieterminowa, wiec moze warto umiescic w umowie jakies kary za nieterminowosc i dowiedziec sie co dokladnie powinien zawierac projekt aby zostal przyjety przez urzednikow i punkt po punkcie wypisac to w umowie. Glownie chodzi o pieczatki branzystow przy rysunkach, ale sa tez i inne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor2 03.11.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 hej napiszcie coś więcej o współpracy z panem Bartoszewskim, chciałam u niego robic projekt... ale się teraz zastanawiam.... a może ktoś ma pozytywne doświadczenia? Uciekaj od niego jak najdalej.. tez sie na niego nacialem sugerujac sie forum - bledy, pomylki, nieterminowosc.. porazka totalna polecam jeden z moich postów do przeczytania dotyczy tego tematu, nazwisk nie chce wymieniać. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=45330&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt 13.01.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witam. Mamy zamiar zaczą budowę na wiosę tego roku. Czy ktoś może polecić jakiegoś niedrogiego i zarazem dobrego architekta który mógłbywykonać u nas adaptację. Będziemy budować w okolicach Warszawy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcha 31.03.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Poszukuję dobrego w miarę taniego architekta z okolic Warszawy lub Piaseczna. Może znacie kogoś takiego, kogo moglibyście polecić?? Pozdrawiam wszystkich budującychDorcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_ok 23.04.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 rzut i koncepcja bryły jest już przemyślana i gotowa do adaptacji, potrzebuję tylko żeby fachowiec ubrał to w piórka i przygotował papiery; czas nagli więc czekam pilnie na kontaktPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 13.05.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 a ja chciałabym bardzo pochwalic pracę pana Bartoszewskiego -robił adaptację naszego projektu gotowego i projekt zagospodarowania działki cena bardzo przystepna jak na warszawskie warunki,(trochę się naszukałam kogos kto zrobi adaptację za cenę nie wyzszą niz projekt gotowy) a wykonanie-moze tylko tyle za w gminie nie było ani jednego zastrzezenia do projektu a sposob opracowania - wzbudził zdziwienie ,podziw i komplementy w urzędzie dziękuję panu wojtkowi za pomoc i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_b3 13.05.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Szukam architekta / pracowni w Warszawie, ktore podejmie sie projektu budowlano-wykonawczego (ze wszystkimi branzami) ok. 300m domu (pietrowy, 2 miejsca postojowe, bryla nowoczesna - cos w rodzaju osiedla Konstancja w Powsinie). Trudnosc polega na tym, ze projekt powinien byc gotowy na polowe sierpnia, co daje 3 miesiace. Ze swojej strony gwarantujemy jasna wizje i szybkie decyzje, gotowosc do partnerskiej i sprawnej wspolpracy. Czy mozecie kogos polecic? A moze jest na tym forum architet / pracownia gotowa podjac tego wyzwania? Prosze o jak najszybszy kontakt na mail [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 13.05.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Ja też jestem zadowolona z pracy pana Wojtka- owszem, był jakiś drobiazg w projekcie do poprawy, ale pan Wojtek natychmiast sam pojechał do starostwa żeby to poprawić, więc nie mam do niego pretensji, kto z nas nie popełnia w swojej pracy takich błędów? Jak do tej pory złego słowa nie powiem - czy wszystko było tak całkiem super okaże się pewnie w trakcie budowy , ale nie było sytuacji żebym nie uzyskała odpowiedzi na maila czy na telefon. Za każdym razem jak dzwonię (mimo że projekt już gotowy i zapłacony ) uzyskuję poradę i nie czuję się zlekceważona. Współpraca przy projekcie układała się dobrze, uwzględniono wszelkie moje uwagi, nikt mnie na siłę nie przekonywał do swoich wizji (co się czasem zdarza architektom) i projekt wyszedł bardzo fajny (MNIE się podoba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Ch. 22.05.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witajcie! czy mozecie polecic mi dobrego architekta najlepiej z Wawra. Potrzebuje do naniesienia zmian w projekcie i planu zagospodarowania dzialki. Wielkie dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 22.05.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Z Wawra to nie mam ale mam z Radości Polecono mi tego architekta i chętnie przekażę tą informację dalej wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domofil 22.05.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 A ja z czystym sumieniem mogę polecić Panią Hoffman. Robiła dla mnie adaptację projektu gotowego z pracowni Archon. Współpraca przebiegała bez zarzutów. Przed rozpoczęciem współpracy sprawdziłem też ceny u innych architektów i u Pani Hoffman wypadło korzystnie. Może coś się zmieniło przez te 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 18.02.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Witajcieto mój debiut na forum, nie wiem czy do mojego tematu wybralam własciwy watke, jezeli tak nie jest prosze o skorygowanie.Poszukuje architekta z Warszawy do projektu przebudowy - moze macie kogos do polecenia? lasvegas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marysia_m 30.03.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 (edytowane) polecam architekta Martę Domańską z Łodzi, my jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy www 4formy pl Edytowane 30 Marca 2011 przez marysia_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minipudzianek 15.07.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Witam wszystkich! Czy ktoś moze polecić architekta, który zajmie się adapratacją projektu gotowego oraz geodetę, który wykona mapę do celów projektowych? Interesuje mnie ktoś z okolic Piaseczna-Góry Kalwarii (działka w miejscowości Julianów koło Chachówka). Może macie jakieś informacje na temat kosztów po stronie architekta i geodety? Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Pozdrawiam,Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzik 15.07.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Mariusz Ostrowski - geodeta.tel. 507-181-835 Koszt mapy do celów projektowych to ok 600 pln (4 szt.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagmara1 15.07.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Witam wszystkich! Czy ktoś moze polecić architekta, który zajmie się adapratacją projektu gotowego oraz geodetę, który wykona mapę do celów projektowych? Interesuje mnie ktoś z okolic Piaseczna-Góry Kalwarii (działka w miejscowości Julianów koło Chachówka). Może macie jakieś informacje na temat kosztów po stronie architekta i geodety? Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Pozdrawiam, Adam. Polecam firmę Extradom, ktora posiada geodetę w tym rejonie. Wszelkie najwazniejsze informacje znajdziesz pod tym adresem: http://moj.extradom.pl/geodeta . Mają doświadczenie, fajne, jasne ceny i działają szybko. Ta sama firma ma również architekta, który robi adaptację projektu, szczegółowe informacje tutaj: http://moj.extradom.pl/adaptacja-projektu.aspx. Solidnie i tanio, i na bieżąco jesteś informowany o postępach. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wanker 15.07.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 geodeta ok -- a architekt to po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minipudzianek 16.07.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 geodeta ok -- a architekt to po co? Architekt oczywiście w temacie adaptacji projektu na działce, chyba bez żadnych wiekszych zmian w projekcie gotowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minipudzianek 18.07.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Dziękuję Wam za wszystkie informacje - właśnie startuję z geodetą. Pozdrawiam,Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts