harpagan_stas 01.06.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam jestem posiadaczem połowy blizniaka, jako ze wiekiem jestem dośc młody nie znam sie jeszcze na tych wszystkich sprawach prawa budowlanego i załatwiania papierków mam pytanka, ale do rzeczy,jak pisałem mam pół blizniaka , chciałbym wybudowac przy wejsciu murowany ganek (wiatrołap), niestety w miejscu przyszłej sciany jest skrzynka z zabezpieczeniem przedlicznikowym (w dośc kiepskim stanie, stary budynek instalacja aluminiowa)i teraz pytanka:- czy na taka "budowe" (wiatrołapa) potrzebuje jakiegos projektu pozwolenia itp.- czy moge sam przeniesc skrzynkę z zabezpieczeniem- do kogo nalezy wymiana instalacji od słupka na dachu(przyłącze napowietrzne) do licznika- ewentualnie jakie papiery i pozwolenia sa do tego potrzebne- i najwazniejsze dla mnie - orientacyjne koszty (narazie gryze sie z kazdym groszem- jestem w trakcie remontu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts