Kris_Sk 01.06.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Tu prosze o zostawienie komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.06.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 A to ja zacznę : po pierwsze : WITAJ :) po drugie: pisz, pisz - będę sprawdzać :) Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris_Sk 01.06.2006 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 wielkie dzieki za pierwszy wpis !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha11 01.06.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 To i ja się przyłączę. Czekam na wszystkie informacje z budowy Petunii.Nie mogę się doczekac kiedy ja zacznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 To masz następną czytelniczkę, póki co, nic o Tobie nie wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Link nie działa :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.06.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Album na onecie przyjmuje 3 zdjecia? Albo wrzucasz je tam za duze albo nie wiem co... ale w kazdym razie nie usuwaj bo jak usuniesz to w dzienniku tez kicha bedzie... a tak wogole to olej onet bo to nieporozumienie z tymi albumami najprosciej : http://www.fotosik.pl rejestrujesz sie i dołaczasz zdjecie - po czym : po zalaczeniu fotki masz wyswietlone pare kodów do niego wybierasz albo ten zatytuowany: miniturka na forum 1 albo ten: pełen rozmiar na forum 1 zaznaczasz kopiujesz i wklejasz do dziennika link i juz ew, mozesz na fotosiku stworzyc swoj album i dac link do albumu a nie do pojedynczych fotek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.06.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 acha.. jak juz bedziesz dolaczał te fotki (fotosik przyjmuje co prawda do 1 mega) ale zeby sie dlugo nie ladowały na strone forum postaraj sie tak maxymalnie 200-300 kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris_Sk 03.06.2006 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 acha.. jak juz bedziesz dolaczał te fotki (fotosik przyjmuje co prawda do 1 mega) ale zeby sie dlugo nie ladowały na strone forum postaraj sie tak maxymalnie 200-300 kb Dziekuje bardzo, sprobuje z tym adresem, który mi podałaś. A wracając do albumu na onecie to właśnie kilka zdjęć z tych, które są w moim dzienniku już usunąłem, ale na szczęście z dziennika nie poleciały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.06.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 poleciały (widac tylko 3 ostatnie) reszta to krzyzyki Ty je widzisz bo sa gdzies w pamieci twojego komputera (albo jakos tak - ja "nietechniczna" wiec dokladnie to nie wiem czemu, ale kiedys ponury tłumaczyl czemu autor fote widzi a inni tylko krzyzyki) o znalazlam ten watek: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=61867&highlight=dlaczego+inni+widz%B1+zdj%EAcie jak bys teraz wyczyscił pamieć i offline - to zobaczysz ze ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 04.06.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 No miło popatrzeć na inną petuńkę. Tylko jak tak patrzę na moje fundamenty potem na twoje, a potem znowu na swoje i potem.. tak do bólu oczu... - to nie moge oprzeć się wrażeniu że budujemy dwa różne domy Fajne... niby to ten sam projekt hehehe Dawaj następne zdjątka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 04.06.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 poleciały (widac tylko 3 ostatnie) reszta to krzyzyki Ty je widzisz bo sa gdzies w pamieci twojego komputera (albo jakos tak - ja "nietechniczna" wiec dokladnie to nie wiem czemu, ale kiedys ponury tłumaczyl czemu autor fote widzi a inni tylko krzyzyki) o znalazlam ten watek: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=61867&highlight=dlaczego+inni+widz%B1+zdj%EAcie jak bys teraz wyczyscił pamieć i offline - to zobaczysz ze ich nie ma dołaczam się do prośby zielonookiej popraw proszę, z pewnością jest co oglądać! widzę tylko ostatnie zdjęcia z postu: Pią, 2 Czerwiec 2006 14:34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris_Sk 05.06.2006 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 No miło popatrzeć na inną petuńkę. Tylko jak tak patrzę na moje fundamenty potem na twoje, a potem znowu na swoje i potem.. tak do bólu oczu... - to nie moge oprzeć się wrażeniu że budujemy dwa różne domy Fajne... niby to ten sam projekt hehehe Dawaj następne zdjątka ! Jeśli chodzi o te różnice to może wynika to z tego, że ja buduję lustrzane odbicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris_Sk 05.06.2006 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 poleciały (widac tylko 3 ostatnie) reszta to krzyzyki Ty je widzisz bo sa gdzies w pamieci twojego komputera (albo jakos tak - ja "nietechniczna" wiec dokladnie to nie wiem czemu, ale kiedys ponury tłumaczyl czemu autor fote widzi a inni tylko krzyzyki) o znalazlam ten watek: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=61867&highlight=dlaczego+inni+widz%B1+zdj%EAcie jak bys teraz wyczyscił pamieć i offline - to zobaczysz ze ich nie ma Dzięki Zielonooka! Faktycznie nie widać tych zdjęć. Szkoda, że miałem zajęty weekend bo bym coś z tym zrobił. No cóż chyba trzeba będzie ten mój dziennik na nowo zacząć pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris_Sk 05.06.2006 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 No miło popatrzeć na inną petuńkę. Tylko jak tak patrzę na moje fundamenty potem na twoje, a potem znowu na swoje i potem.. tak do bólu oczu... - to nie moge oprzeć się wrażeniu że budujemy dwa różne domy Fajne... niby to ten sam projekt hehehe Dawaj następne zdjątka ! Jeśli chodzi o te różnice to może wynika to z tego, że ja buduję lustrzane odbicie? Jeszcze jedno - mam zmianę polegającą na tym, że skrócony został garaż i tam jest przeciągnięty fundament - w zamian będzie łazienka pod schodami, tak jak bodajże u Rafała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris_Sk 05.06.2006 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 acha.. jak juz bedziesz dolaczał te fotki (fotosik przyjmuje co prawda do 1 mega) ale zeby sie dlugo nie ladowały na strone forum postaraj sie tak maxymalnie 200-300 kb Dzięki za ten fotosik.pl mam jeszcze pytanie czy można tam kopiowac te zdjecia jakos razem, tzn. cały plik czy tylko pojedynczo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.06.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 teoretycznie mozna dolaczyc jednoczesnie 10 fotek ale mi cos ta sztuka nie wychodzi wiec wrzucam do swojego profilu pojedynczo zdjęcia - i albo na biezaco wklejam na forum albo dopiero jak potrzebuje (sa w zakladce "moje obrazy" i trzeba dac polecenie "pobiez wszystkie kody" - a potem wybrac : "miniaturke na forum1" lub " pelen obraz na forum1" (ps. w fotosiku mozna tez tworzyc albumy - np tematyczne "dom" "rodzina" itp. ale tego jeszcze nie probowalam) z tym ze fotosik jest latwy w obsludze - wiec chyba to nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris_Sk 06.06.2006 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 teoretycznie mozna dolaczyc jednoczesnie 10 fotek ale mi cos ta sztuka nie wychodzi wiec wrzucam do swojego profilu pojedynczo zdjęcia - i albo na biezaco wklejam na forum albo dopiero jak potrzebuje (sa w zakladce "moje obrazy" i trzeba dac polecenie "pobiez wszystkie kody" - a potem wybrac : "miniaturke na forum1" lub " pelen obraz na forum1" (ps. w fotosiku mozna tez tworzyc albumy - np tematyczne "dom" "rodzina" itp. ale tego jeszcze nie probowalam) z tym ze fotosik jest latwy w obsludze - wiec chyba to nic trudnego Dziękuję Ci bardzo Zielonooka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.06.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 jakby cos nie tak bylo to pisz na priv to wtedy tak krok po kroku wytłumacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 28.09.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 jaki krótki dziennik bez zdjęć?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts