Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika krisa

Recommended Posts

Album na onecie przyjmuje 3 zdjecia? :o :lol: :lol: :lol:

Albo wrzucasz je tam za duze albo nie wiem co... :-? :lol:

ale w kazdym razie nie usuwaj bo jak usuniesz to w dzienniku tez kicha bedzie... :wink:

a tak wogole to olej onet bo to nieporozumienie z tymi albumami ;)

najprosciej :

http://www.fotosik.pl

rejestrujesz sie i dołaczasz zdjecie - po czym :

po zalaczeniu fotki masz wyswietlone pare kodów do niego

wybierasz albo ten zatytuowany:

miniturka na forum 1 albo ten: pełen rozmiar na forum 1

zaznaczasz kopiujesz i wklejasz do dziennika link

i juz

ew, mozesz na fotosiku stworzyc swoj album i dac link do albumu a nie do pojedynczych fotek

pozdrawiam ;)

acha.. jak juz bedziesz dolaczał te fotki (fotosik przyjmuje co prawda do 1 mega) ale zeby sie dlugo nie ladowały na strone forum postaraj sie tak maxymalnie 200-300 kb

Dziekuje bardzo, sprobuje z tym adresem, który mi podałaś.

A wracając do albumu na onecie to właśnie kilka zdjęć z tych, które są w moim dzienniku już usunąłem, ale na szczęście z dziennika nie poleciały.

poleciały :wink: :lol: (widac tylko 3 ostatnie) reszta to krzyzyki

Ty je widzisz bo sa gdzies w pamieci twojego komputera (albo jakos tak - ja "nietechniczna" wiec dokladnie to nie wiem czemu, ale kiedys ponury tłumaczyl czemu autor fote widzi a inni tylko krzyzyki)

o znalazlam ten watek:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=61867&highlight=dlaczego+inni+widz%B1+zdj%EAcie

jak bys teraz wyczyscił pamieć i offline - to zobaczysz ze ich nie ma

Ty je widzisz bo sa gdzies w pamieci twojego komputera (albo jakos tak - ja "nietechniczna" wiec dokladnie to nie wiem czemu, ale kiedys ponury tłumaczyl czemu autor fote widzi a inni tylko krzyzyki)

o znalazlam ten watek:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=61867&highlight=dlaczego+inni+widz%B1+zdj%EAcie

dołaczam się do prośby zielonookiej :wink:

popraw proszę, z pewnością jest co oglądać!

widzę tylko ostatnie zdjęcia z postu: Pią, 2 Czerwiec 2006 14:34

No miło popatrzeć na inną petuńkę.

Tylko jak tak patrzę na moje fundamenty potem na twoje, a potem znowu na swoje i potem.. tak do bólu oczu... - to nie moge oprzeć się wrażeniu że budujemy dwa różne domy :-)

Fajne... niby to ten sam projekt hehehe

Dawaj następne zdjątka !

Jeśli chodzi o te różnice to może wynika to z tego, że ja buduję lustrzane odbicie?

o znalazlam ten watek:

Dzięki Zielonooka! Faktycznie nie widać tych zdjęć. Szkoda, że miałem zajęty weekend bo bym coś z tym zrobił. No cóż chyba trzeba będzie ten mój dziennik na nowo zacząć pisać :(

No miło popatrzeć na inną petuńkę.

Tylko jak tak patrzę na moje fundamenty potem na twoje, a potem znowu na swoje i potem.. tak do bólu oczu... - to nie moge oprzeć się wrażeniu że budujemy dwa różne domy :-)

Fajne... niby to ten sam projekt hehehe

Dawaj następne zdjątka !

Jeśli chodzi o te różnice to może wynika to z tego, że ja buduję lustrzane odbicie?

Jeszcze jedno - mam zmianę polegającą na tym, że skrócony został garaż i tam jest przeciągnięty fundament - w zamian będzie łazienka pod schodami, tak jak bodajże u Rafała.

acha.. jak juz bedziesz dolaczał te fotki (fotosik przyjmuje co prawda do 1 mega) ale zeby sie dlugo nie ladowały na strone forum postaraj sie tak maxymalnie 200-300 kb

Dzięki za ten fotosik.pl mam jeszcze pytanie czy można tam kopiowac te zdjecia jakos razem, tzn. cały plik czy tylko pojedynczo?

teoretycznie mozna dolaczyc jednoczesnie 10 fotek

ale mi cos ta sztuka nie wychodzi :-? wiec wrzucam do swojego profilu pojedynczo zdjęcia

- i albo na biezaco wklejam na forum albo dopiero jak potrzebuje (sa w zakladce "moje obrazy" i trzeba dac polecenie "pobiez wszystkie kody" - a potem wybrac : "miniaturke na forum1" lub " pelen obraz na forum1"

(ps. w fotosiku mozna tez tworzyc albumy - np tematyczne "dom" "rodzina" itp. ale tego jeszcze nie probowalam) z tym ze fotosik jest latwy w obsludze - wiec chyba to nic trudnego :wink:

teoretycznie mozna dolaczyc jednoczesnie 10 fotek

ale mi cos ta sztuka nie wychodzi :-? wiec wrzucam do swojego profilu pojedynczo zdjęcia

- i albo na biezaco wklejam na forum albo dopiero jak potrzebuje (sa w zakladce "moje obrazy" i trzeba dac polecenie "pobiez wszystkie kody" - a potem wybrac : "miniaturke na forum1" lub " pelen obraz na forum1"

(ps. w fotosiku mozna tez tworzyc albumy - np tematyczne "dom" "rodzina" itp. ale tego jeszcze nie probowalam) z tym ze fotosik jest latwy w obsludze - wiec chyba to nic trudnego :wink:

Dziękuję Ci bardzo Zielonooka!!!

• 1 year później...