s_panter 01.06.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 zabieram sie pomalu do budowy domu. Zastanawiam sie nda budowa w technologii sciany jednowarstwowej YTONG co o tym sadzicie?? Ma ktos jakies doswiadczenia z ta technologia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 01.06.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Było setki razy, poszukaj.Generalnie - trudno jest (w naszych warunkach) zrobić ciepłą ścianę 1W bez mostków termicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.06.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Było setki razy, poszukaj. Generalnie - trudno jest (w naszych warunkach) zrobić ciepłą ścianę 1W bez mostków termicznych. warunki mamy takie jak wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 01.06.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 warunki mamy takie jak wszyscy Nie bardzo. Większość murarzy sknoci ścianę 1W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomas 02.06.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Ja też robię 1W z BK odm 400 tylko producent inny. Kupowałem jeszcze przed zmiana cen (Solbet-Kolbyuszowa) i wyszła spora różnica. Teraz pewnie różnice się zniwelowały wiec Ytong zaczyna być porównywalny cenowo. Co do materiału to w sumię jest OK Polecam. PS. Ekipe trzeba mieć zaufaną bo narobią dziadostwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MegDoe 02.06.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Mój domek jest z YTONG-a. Jeszcze w nim nie mieszkam więc trudno mi powiedzieć jaki jest w "użytkowaniu". Generalnie jestem zadowolona. Budowa szła w miarę szybko , ekipę miałam solidną , a przede wszystkim znali się na tym co robią i z czgo robią. moja koleżanka od roku mieszka w domu z Ytonga ( bloczki 36 ) i jest bardzo zadowolona , twierdzi że dom jest ciepły i w tym roku praktycznie nie musiała włączać centralnego , wystarczył kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts