lajkonikk 06.01.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 zdecydowanie nie polecam produktów firmy HG!!!ceny mają zabójczePocztyj tą stroneZapewne cos znajdziesz a jak nie to napisz do nich-podwowiedza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejZdzis 26.02.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 witam czym moge doczyscic z gresu polerowanego flamaster ? moj glazurnik oznaczajac sobie miejsca do rozplanowania gniazdek pomazal troche niektore plytki. probowalem to juz doczyscic benzynka, rozpuszczalnikiem ale nie pomaga, moze ktos z Was ma jakis pomysl jak tego sie pozbyc ? z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 26.02.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 jezeli nie był zaimpregnowany .......... to juz tak zostanie - wgryzło się wgłąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 26.02.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Spróbuj spirytusem. Ja wiem, że trochę szkoda , ale np. niezmywalne markery bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejZdzis 26.02.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 naprawde nie ma zadnego "cudownego" srodka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 26.02.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 problem nie polega na rozpuszczalniku ale na strukturze otwartych porów gresu polerowanego. Dlatego się go impregnuje - zamyka się pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 26.02.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Spirytus jest dobry. może być denaturat. Moja córka wylała kiedyś tusz z pisaków zobaczyłem to po czasie i zwykłe mycie nic nie dało. polewałem to spirytusem który rozpuszczał ten tusz i po pewnym czasie udało sie to jakoś spłukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeżyk 26.02.2006 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Kiedyś jak bawiłem się kamieniarstwem zaznaczyłem coś flamastrem na marmurze grubości 2cm, wpiło tak,że było widać na odwrocie. Nic nie pomagało, załatwiłem to i ile dobrze pamietam albo odplamiaczem albo wybielaczem takim do prania, można jeszcze spróbować fosolem, ale lepiej wcześniej zrobić próbę, czy nie odbarwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 27.02.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witamu mnie kiedyś Panowie glazurnicy też pomazali ołówkiem i został ślad /gres nie był wtedy jeszcze zabezpieczony/ .Czyścili drobniutkim papierem ściernym .Zeszło i nawet powierzchnia nie zrobiła się matowaw miejscu zabrudzenia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaweksie 06.03.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgudi 29.03.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 witam kupiłem gres polerowany jest on zabezpieczony woskiem . Co zrobić w tej sytuacji aby przywrócić mu połysk polerować do skutku? czy zmyć tą warstwę specjalnym środkiem? zakreciłem sie ,bo słyszałem rózne opinie pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pucek 29.03.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Zmyść środkiem np. Sopro GR701 (1l. 40zł) i zaimpregnować Sopro FFP 719 (1. 110zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.03.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Nam polecono w sklepie z płytkami proszek do szorowania Tesco - cytrynowy, ze szczególnym naciskiem, że tylko taki, a nie inny. Dlaczego właśnie taki nie pytaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 29.03.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 to raczej nie wosk a parafina tą można zmyć naftą ale najpierw usuń go delikatnie nożykiem lub żyletką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania66 01.09.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 znowu was męczę... ale mam pytanie. czy gres polerowany jest dobrym rozwiązaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaSzyBa 02.09.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Podciągam, może ktoś podpowie.Czy gres polerowany nadaje się na podłogę w kuchni? Pozdr.Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.09.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 02.09.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 super http://rezulak.pl/gify/okok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.09.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 odwiedziłam wczoraj koleżankę, która takowy gres posiada w kuchni. No i wygląda to bardzo ładnie, ale też chodzi ze ścierką i wciąż wyciera plamki, których sprawca jest jej 2,5 letni syn. Kończy urządzać swoje nowe mieszkanie i w nim już takiego gresu nie położyła. Mnie się on bardzo podoba, ale.......ja nie chcę stać się jego niewolnicą i wciąz go polerewoć dlatego będę szukac czegoś matowego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubertus 05.09.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Mam taki gres w kuchni i części przedpokoju. Wyglada bardzo dobrze i równie dobrze sie sprawuje...juz ponad rok. Jasne, ze od czasu do czasu trzeba podłoge na mokro przegonić, ale nie jest to uciążliwe i trwa dosłownie chwilke...nic nie trzba polerowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts