lazik 01.06.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Jestem na etapie realizowania własnego domku i oczywiście wraca się do artykułów z pism o danej tematyce. Pod rozwagę należy brać kupno ewentualnych kolejnych wydań tych samych tytułów. Przykładem może być numer specjalny "Wybierz dach". Osoby posiadające wydania 2/2004 oraz 2/2005 mogą sobie porównać np artykuł PEWNY ZAKUP (strona 82 w wydaniu z 2005 roku i strona 84 w wydaniu z roku 2004) czy WODA Z DACHU lub Bezbłędne orynnowanie z 2004 i Bezbłędne rynny w 2005. Cena tego dodatku specjalnego to 15 złotych i to jest WSTYD dla wydawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinfr 02.06.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Ja mam numer specjalny "Sciany i stropy" czy jakoś tak i nie znalazłem nic interesującego na temat silikatów i tego jak co, za, ile sie co kładzie. Tak samo fundamenty, które w mojej okolicy wszyscy leją w ziemie bez zdejmowania humusu i ocieplaja ewentualnie ściane fund. Oczywiscie tam nic nie ma na ten temat tyklo ławy po całkowitym wykopaniu wukopu - jamy i szalunki nawet w ziemi a fundament bagatelka tylko jakies 10000 -15000 tysiecy a moze i wiecej dla śmiałków. A jako ciekawostke wam powiem ze zaproponowali mi jako prenumeratorowi Informator Budowlany i Inf.Instalacyjny za jedyne 64 zł a w EMPIKu mam zapakowany w folie za 62 zł, czyż to nie okazja?!? Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 02.06.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Przestańcie - bo się Redakcja znowu obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.06.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Jestem na etapie realizowania własnego domku i oczywiście wraca się do artykułów z pism o danej tematyce. Pod rozwagę należy brać kupno ewentualnych kolejnych wydań tych samych tytułów. Przykładem może być numer specjalny "Wybierz dach". Osoby posiadające wydania 2/2004 oraz 2/2005 mogą sobie porównać np artykuł PEWNY ZAKUP (strona 82 w wydaniu z 2005 roku i strona 84 w wydaniu z roku 2004) czy WODA Z DACHU lub Bezbłędne orynnowanie z 2004 i Bezbłędne rynny w 2005. Cena tego dodatku specjalnego to 15 złotych i to jest WSTYD dla wydawcy. Od Redakcji: Nie ma się o co obrażać. Niektóre publikacje są wydawane co roku, bo co roku nowe osoby zaczynają budowę lub remont. Teraz jest w sprzedaży III wydanie "Wybierz dach" - ta informacja jest podana na okładce. Zawartość - w stosunku do poprzedniego wydania - została zmieniona w 50%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts