Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Powtarzające się artykuły

lazik

Recommended Posts

Jestem na etapie realizowania własnego domku i oczywiście wraca się do artykułów z pism o danej tematyce. Pod rozwagę należy brać kupno ewentualnych kolejnych wydań tych samych tytułów. Przykładem może być numer specjalny "Wybierz dach". Osoby posiadające wydania 2/2004 oraz 2/2005 mogą sobie porównać np artykuł PEWNY ZAKUP (strona 82 w wydaniu z 2005 roku i strona 84 w wydaniu z roku 2004) czy WODA Z DACHU lub Bezbłędne orynnowanie z 2004 i Bezbłędne rynny w 2005. Cena tego dodatku specjalnego to 15 złotych i to jest WSTYD dla wydawcy.

Ja mam numer specjalny "Sciany i stropy" czy jakoś tak i nie znalazłem nic interesującego na temat silikatów i tego jak co, za, ile sie co kładzie.

Tak samo fundamenty, które w mojej okolicy wszyscy leją w ziemie bez zdejmowania humusu i ocieplaja ewentualnie ściane fund.

Oczywiscie tam nic nie ma na ten temat tyklo ławy po całkowitym wykopaniu wukopu - jamy i szalunki nawet w ziemi a fundament bagatelka tylko jakies 10000 -15000 tysiecy a moze i wiecej dla śmiałków.

A jako ciekawostke wam powiem ze zaproponowali mi jako prenumeratorowi Informator Budowlany i Inf.Instalacyjny za jedyne 64 zł a w EMPIKu mam zapakowany w folie za 62 zł, czyż to nie okazja?!? :lol:

Pozdrawiam :wink:

Robert

Jestem na etapie realizowania własnego domku i oczywiście wraca się do artykułów z pism o danej tematyce. Pod rozwagę należy brać kupno ewentualnych kolejnych wydań tych samych tytułów. Przykładem może być numer specjalny "Wybierz dach". Osoby posiadające wydania 2/2004 oraz 2/2005 mogą sobie porównać np artykuł PEWNY ZAKUP (strona 82 w wydaniu z 2005 roku i strona 84 w wydaniu z roku 2004) czy WODA Z DACHU lub Bezbłędne orynnowanie z 2004 i Bezbłędne rynny w 2005. Cena tego dodatku specjalnego to 15 złotych i to jest WSTYD dla wydawcy.

Od Redakcji:

Nie ma się o co obrażać. Niektóre publikacje są wydawane co roku, bo co roku nowe osoby zaczynają budowę lub remont. Teraz jest w sprzedaży III wydanie "Wybierz dach" - ta informacja jest podana na okładce. Zawartość - w stosunku do poprzedniego wydania - została zmieniona w 50%.