Wojtaz1 01.06.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Poszukuję Drodzy Forumowicze informacji na temat domq ze Studia Atrium GL 311 Alex - tzn. czy ktoś już go zbudował bądź jest w trakcie. A także szukam odpowidzi na temat kuchni. Czy nie jest "trochę" za mała? Pozdro Dopiero Geodeta na oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.06.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Poszukuję Drodzy Forumowicze informacji na temat domq ze Studia Atrium GL 311 Alex - tzn. czy ktoś już go zbudował bądź jest w trakcie. A także szukam odpowidzi na temat kuchni. Czy nie jest "trochę" za mała? http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-311,340,61,parter.html faktycznie - duza nie jest - ale zalezy czego potrzebujesz i oczekujesz Dopiero Geodeta na oku :wink oh la, la! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 02.06.2006 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Ja wybudowałam podobny dom GLX-19 i musze powiedzieć że kuchnia jest OK. Pamietaj o tym, że w tym domu masz jeszcze jadalnię w wykuszu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtaz1 02.06.2006 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 AldonkaS czy mogłabyś zrobić zdjątko Twojej kuchni - "zrobione" od jadalni? Byłbym wdzięczny. Kiedyś w przyszłości ja będę się mógł pochwalić swoimi wnętrzami. Kiedy to będzie...? Patrząc na projekt mam wrażenie że okno w kuchni od północnej strony może być w części zasłonięte przez wiszące szafki. hmmm? Tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 02.06.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Ja wybudowałam GL 189 .Też jest bardzo podobny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 05.06.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Postaram się zrobic zdjęcie kuchni, jak tylko będę miała komplet mebli (mam odebrac brakujące szafki w sobotę :) . Jeżeli zaś chodzi o zasłoniete okno, to szafkę mam odsuniętą od okna jakieś 80-90 cm (tak żeby okno się całe otwarło) i jest OK. Zdjęcie wyślę Ci na priv, bo jakoś nie jestem przekonana do uzewnętrzniania swoich włości (z powodu kilku kradzieży które mnie w życiu spotkały <2 x auto, 3 x budowa >). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 12.06.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Sorry, za opóźnienie w zdjęciach, ale ku....y nie przywieźli mi reszty mebli kuchennych (zapomnieli sobie o zamówieniu). Mają to zrobic jutro - pożyjemy - zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts