elba 01.06.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 wiem, że o farbach bylo już duzo na forum, ale co sadzicie o farbach nobiles - cztery pory roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 01.06.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Malowalimy pokój na poddaszu, czyli częć to płyty g-k a częć tynki cementowe.Wyszło wybornie po jednokrotnym malowaniu. Kolory majš intensywne więc idealnie pasowało do pokoju dziecinnego.Do innych pokoi nie moglimy dobrać koloru z ich palety dlatego bralimy nieżki i duluxa. Z tych trzech najlepsze wrażenie zrobił nobiles a najgorsze dulux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomnow 24.06.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 co sądzicie o farbach nobiles?czy warto nimi malować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 25.06.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 sa dobre. nie można ich porównywać np. do cieszynki czy śnieżki. ja mam całe mieszkanie pomalowane latexowymi. wyszło ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś83 25.06.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Dlaczego nie można farby Nobiles porównać do Śnieżki czy Cieszynki Poproszę o wyjaśnienie laikowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 25.06.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 właśnie całe mieszkanie malowałam Nobilesem jest niezłej jakości farba w rozsądnej cenie jak dla mnie jest OK Śnieżka i Cieszynka są gorsze gatunkowo chociaż, jeden sufit malowałam Śnieżką i nie mam zastrzeżeń przedpokój zrobiłam w kolorze jarzębiny - na ścianie wygląda cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 25.06.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 nobiles podobno bazuje na komponentach good yera (żywice) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_dg 28.06.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 WitamWłaśnie skończyłem malować prawie cały dom.Jak dla mnie wszystko ok.Polecam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 28.06.2007 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Nobiles również popełnił "Nobiles pokój".... za 23zł/10l.... ale wyższa półka jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts