JózefinaK 02.06.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Chcę kupić szklane drzwi: http://www.szklanedrzwi.pl/drzwi/index.php?page=0&id=56 Interesuje mnie model sowa. Ma ktoś drzwi z tej firmy? Nic się nie dzieje?Będę wdzięczna za każdą uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 02.06.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Osobiście nie mam.Ale mam kolegę, króry ma całe szklane biuro: szklane biurko, szafki, półki no i oczywiscie drzwi.Obustronnie piaskowane i teflonowane.WYGLĄDAJĄ REWELACYJNIE I TAK TEŻ SIE SPISUJĄ OD KILKU LAT. Niestety cena jest równie "rewelacyjna" - więc sobie nie zafunduję. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 02.06.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 sam szukam opinii jestem zdecydowany na szklane (nawet pomijajac cene) jedyne co slyszalem to to, ze nie powinna byc oscieznica MDF po puszcza.. ale to mowil koles co koniecznie chcial opchnac specjalna klejona za grube pieniadze - wiec moze blef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JózefinaK 02.06.2006 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Kurka, mi powiedziano, że do tych drzwi dobra będzie ościeżnica Porta System w okelinie naturalnej. No i teraz nie wiem... obok drewnianej to ona nawet nie stała, więc nada czy nie nada??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 02.06.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 sam nie wiem ale fakt ze taka tafla szkla troszke wazy tak naprawde jedyne co pozostaje to poznac opinie uzytkownika - kawalek grosza moznaby zaoszczedzic pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonAn 05.06.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Myślę, że do takich drzwi pasowałaby ościeżnica z blachy nierdzewnej.Dzisiaj byłem w sklepie i widziałem takową w katalogu "Porty".Cena to chyba dwieście złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 06.06.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Myślę, że do takich drzwi pasowałaby ościeżnica z blachy nierdzewnej.Dzisiaj byłem w sklepie i widziałem takową w katalogu "Porty".Cena to chyba dwieście złotych. kurcze stalowa byla by super - gosciu tez o tym wspominal ale mowil ze dostepne sa tylko lakierowane naprawde za 200zl ze stali nierdzewnej??? Cosik tanio obawiam sie moglbys spojrzec jeszcze raz pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JózefinaK 06.06.2006 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Zadzwoniłam do producenta tych drzwi i twierdzi, że ościeżnica Porty będzie jak najbardziej ok, czyli na razie zostaję przy tym wyborze.Nadal liczę na opinie użytkowników takich drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwiok 06.06.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Zadzwoniłam do producenta tych drzwi i twierdzi, że ościeżnica Porty będzie jak najbardziej ok, czyli na razie zostaję przy tym wyborze. Nadal liczę na opinie użytkowników takich drzwi. A jak to wygląda cenowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 09.06.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 zaintrygowaly mnie te oscieznice z blachy nierdzewnejktos widzial lib slyszal ???? sliwokdrzwi widzialem w cenach1.0 do 1.5tys + oscieznicagdyby porta to ok. 200 do 400zlpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JózefinaK 09.06.2006 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Zależy jakie drzwi. Moje z fragmentem Klimta na szkle przezroczystym kosztują z okuciami i ościeżnicą +/- 3 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 10.06.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Kurka, mi powiedziano, że do tych drzwi dobra będzie ościeżnica Porta System w okelinie naturalnej. No i teraz nie wiem... obok drewnianej to ona nawet nie stała, więc nada czy nie nada??? może nie porta, cienko sprawuje się przy łupaniu orzechów ale regulowana "drewniana" tego typu można też stalową tanią acz pracowitą metodą jest wykoanie z kształtowników ze zwykłej stali czarnej -i wyszlifowanych nawet ręcznie lub piaskowanych i od razu pomalowanych lakierem bezbrawnym najlepiej w komorze taka stal nie rdzewieje przy dobrym zamknięciu powłok i ma swój niepowtarzalny urok równie dobrze można zrobić to samo z nierdzewki a takie skrzydła można też zamówić u szklarza okucia dorma geze lub włoskie których zapomniałem nazwy coello czy jakoś tak miłego mycia szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 10.06.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Zależy jakie drzwi. Moje z fragmentem Klimta na szkle przezroczystym kosztują z okuciami i ościeżnicą +/- 3 tys. moje są z fragmentem Pizzy na szkle .. ale nie tej chylącej się ku upadkowi ... i kosztowały samo skrzydło 600 zł .. ościeżnica nie mam pojęcia .. ale na pewno nie porta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 nam wizjoner odradził bo podobno bardziej przez nie słychac niz przez zwykłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 14.06.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 nie sadze aby byly bardziej akustyczne (nawet odwrotnie) wszystko zalezy tez od spasowania ramy z szyba i uszczelek pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archdesign 17.06.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 podciągam, ktoś ma doświadczenia z takimi drzwiami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 04.07.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 podciągam, ktoś ma doświadczenia z takimi drzwiami? Osobiscie doswiadczeń nie mam bo za późno je zobaczyłem z bliska. Ale kolega ma u siebie. Dwustronnie piaskowane z efektem trójwymiarowosci. Jak je zobaczyłem z bliska, to mi szczęka opadła. Wyglada rewelacyjnie. Wyraziłem jedynie watpliwość co do ich łatwotłukliwości - wiec mi pozwolił je zbić za pomocą trzaskania. Niestety to okazało sie niewykonalne. Drzwi i inne szklane elementy zabudowy domu robiła mu ta firma: http://www.glasstech.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts