sloneczny_slonecznik 02.06.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Bardzo mi się podoba projekt. Budujemy dosyć podobny dom (Konwalię z Horyzontu po sporych przeróbkach). Potrzeby podobne (4 sypialnie + gabinet)Z przeróbek: zmieniłabym schody na dwubiegowe (te nie wydają się wygodne) i odwróciła ich bieg (zmiana spowoduje wydłużenie biegu schodów) Nie wiem, czy wolałabym podcienia przy wyjściu do ogrodu, czy większy salon...Bardzo mi się podoba elewacja ogrodowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.06.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 A to mam pytanie - co bedzie na tym białym fragmencie pomiedzy gabinetem a wc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 A to mam pytanie - co bedzie na tym białym fragmencie pomiedzy gabinetem a wc? Mi wygląda na poczekalnię z osobnym wejściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.06.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 aha... - ta "poczekalnia" to troche nieustawna no i mam nadzieje ze w pom nr 3 nie bedzie wtedy okienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts