motyczka 02.06.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 http://www.paradyz.com.pl//images/collections/big/0243_1.jpg Połączenie tradycyjnego klinkieru z atutami gresu porcelanowego zdecydowało, o tym ze chcemy kupić ten klinkier na schody zewnętrzne...jestem ciekawa jak zachowuje się w uzytkowaniu, w utrzymaniu czystości....i w ogóle jak się Wam podoba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 05.06.2006 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 wracam po weekendzie ...i nadal nikt nie ma tego klinkieru?? a czy w ogóle się komus podoba??... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 06.06.2006 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 kochani załamujecie mnie ...nikt nie ma nic do powiedzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 08.06.2006 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 hallllo każdy tylko ogląda i nawet nic nie napisze... to jakaś zmowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 08.06.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Klinkier to temat zaklęty na forum Chyba go nie lubią? Na zdjęciu wygląda u ciebie ślicznie. A ja będę miała całą zewnętrzną fasadę w klinkierze, więc rozumiesz, nietypowa jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 08.06.2006 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 powiadasz magalena?? ja jestem tutaj świeżynka, wiec jeszcze wszystkiego nie wiem...a wiadomo czemu zaklęty?? fotka nie moja..tylko aranżacja z katalogu...my bedziemy go miec tylko na samych schodach ... wszystko zalezy od wykończenia...typowa - nietypowa czy ja wiem..o gustach sie nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 08.06.2006 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 aaa...w ogóle to wielkie dzięki ze chociaż jedna się nade mną zlitowałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 09.06.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 A moze tego klinkieru nikt nie stosowł , stąd zero odpowiedzi, klinkier wyglada ładnie, jak go połozysz to pokaz fotki. sam klinkier to dobry materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 09.06.2006 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 zakładam, ze tak jest...ale tyle osób się tu kręci, że chociaż ktos ma lub mógłby mieć coś do powiedzenia ..mysle, ze za dobry tydzien bedę mogła pochwalic sie swoimi schodami....znacznie mniejszymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 09.06.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 witajuzytkowanie klinkieru jest takie samo jak plytek ceramicznych o IV klasie PEI - nie jest to co prawda odpowiednik full body dla gresu ale calkiem przyzwoita wytrzymalosc. Z utrzymaniem czystosci takiego ciemnego klinkieru jak na zdjeciu juz znacznie gorzej. Klinkier jesli jest ciemny i brudzi sie niemilosiernie. Nie ma znaczenia czy bedzie to struktura czy gladki - kazdy slad jest widoczny a zmywa sie i zmywa, zmywa i wciaz smugiMozna sie troche zabezpieczyc i zaolejowac ciemna podloge klinkierowa - latwiej utrzymac wowczas w czystosci.Przy okazji w wolnej chwili, wkleje zdjecie podlogi z klinkieru gladkiego matowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 09.06.2006 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witaj..... wiedziałam Wojtek, ze w końcu i na Ciebie będe mogła liczyć ... własnie się też tego troszke obawiam, ze z utrzymaniem czystości jest kiepsko...ale nic ładniejszego dotychczas, do mojego domu, ogrodzenia i kominów, nie znalazłam w brązach i w dobrej cenie... za każde fotki z góry dziękuję i sugestie .... a jakim środkiem dokładnie radzisz mi zabezpieczyć te schody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 09.06.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 To przed olejowaniem - podloga byla czysta , ten maly motocyklista przeszedl sie po podlodze zaledwie kilka razy - na dworze bylo sucho . http://img118.imageshack.us/img118/527/harleybar20lx.jpg Po zaolejowaniu - niestety zdjecie mam tylko wieczorem, ale tu harleywcy w cizekich butach z protektorem , bawili sie juz kilka godzin - wyglada ciut lepiej, na dworze padalo. http://img118.imageshack.us/img118/1260/harleybar13to.jpg Stosuj impregnaty do cegly klinkierowej /"olej do cegly"/ , jesli nie musi to byc cegla - bruk klinkierowy tylko moze byc plytka , to poszukaj w Korziliusie , Buchtalu albo KlinkerSire - tam jest bardzo duzy wybor kolorow. To firmy dlugo istniejace nie tylko na polskim rynku i maja niezle produkty . Dla KlinkerS. w brazach beda to nr GS 20, 22, 56,58 w Buchtal cala seria Natur Ambiente, Korziliius troszke wydziwia z kolorami w klinkierze / ale ladnie to robi / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 10.06.2006 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 dzięki, dzięki ..zdjęcia w środku tego aż tak nie oddają...to 1 owszem widać mazy...na drugim już światło się odbija...ale oczywiście Twoja wiedza mnie przekonuje bede musiała przeprowadzić rozmowę z majstrem i udać sie do sklepów zobaczyć jak to wygląda cenowo ....w poniedziałek już zaczynamy układac...sama jestem ciekawa efektu bo schody mam malusie w sumie...i może nawet nie ma o co szumu robić pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts