Gość 02.06.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Może poratujecie? Podpisałam umowę na wykonanie dachu i dostawę materiałów na ten dach. Okazało się, że bez mojej wiedzy zostały zmienione i usunięte niektóre materiały na liście materiałów między ofertą a załącznikiem do umowy (to niby miała być ,,obniżka" cen). Wiem, nie sprawdziłam, moja wina. Ale było to w tym momencie, kiedy ekipa budowlana na jeden dzień przed rozpoczęciem robot oznajmiła, że nie przyjdą. A facet od dachu naciskał. Podpisałam umowę - i dałam zaliczkę (sporą) na materiały. Teraz sprawdziłam Facet usunął łaty i kontrłaty z oferty, (a ja się cieszyłam, że tyle utargowałam) Jak mogę go zmusić do zerwania tej umowy? No i oczywiście oddania zaliczki? Co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 05.06.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Co radzicie? Z punktu widzenia prawa - nic nie dasz rady z tym zrobić. Możesz tylko gościowi robić antyreklamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 05.06.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 dokupić łaty i kontr łaty i nie będie promocji i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Zobaczymy, jesteśmy dzisiaj umówieni na spotkanie Sprawdziłam też, że należą do stowarzyszenia dekarzy. W razie gdyby się za bardzo upierał, będę interweniowała u nich. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts