olenia 02.06.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 czy ktoś z was ma może kredyt w pkobp i jest właśnie po takiej kontroli przed wypłatą 2.transzy? jeśli tak napiszcie jak to wygląda, czy oni bardzo wnikają czy to tylko formalność? zanim przyznano nam kredyt skontrolowano czy budynek stoi rzeczywiście a kobitka podeszła tylko to "drzwi" wejściowych i wróciła do samochodu. jakoś tak się denerwuję tą kontrolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 02.06.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 WitamTeż mam kredyt w PKO BP. U mnie kontrola przed drugą transzą polegała na tym, że ktoś z banku oglądał budynek zza ogrodzenia, bo nikogo nie było na budowie. Od płotu do domu jest 30m. Nie było żadnych problemów z wypłatą drugiej transzy.pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olenia 03.06.2006 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 hm...to pocieszające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 04.06.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Też PKO BP. Ja kontrolę miałem tylko przed otrzymaniem kredytu, natomiast drugą transzę dostałem na podstawie przedstawionych faktur zakupu materiałow (na kwotę pierwszej transzy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.06.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Mieliśmy kontrole. Ale to bez problemu. Nie ma się czego obawiać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 07.06.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 U nas też bez problemu rozliczyli. Pani z banku zrobiła parę zdjęć. Mój mąż podsunął jej naszą wersję rozliczenia pierwszej transzy, tzn. na kosztorysie zaznaczył, co zrobione i za ile. Policzyli nawet więcej, niż chcieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olenia 07.06.2006 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 wczoraj miałam kontrolę, dziś już były pieniążki. uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts