-OLO- 02.06.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Dziś się dowiedziałem, że mam pewien problem, poprzedni właściciel mieszkania, które kupiłem, jak się okazało podłączył rurę ze ściekami do kanalizacji burzowej. Chcę zaznaczyć, że przy kamienicy jest szambo do którego wcześniej było podłączone mieszkanie, nie wiadomo jaki był powód takiego działania poprzedniego właściciela Co ja w takim przypadku mam zrobić i jakie ewentualne konsekwęcje mogę ponieść.. Z góry dziękuję za wszelkie sugestię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 02.06.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Powód był jeden - nie płacić za szambo. Podłączenie kanalizacji do kanalu burzowego jest nielegalne. Jakie konsekwencje ? Nie wiem pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-OLO- 03.06.2006 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Powód był jeden - nie płacić za szambo. I właśnie to mnie dziwi, bo wywóz szamba jest wliczony w rachunek za wodę jako opłata za ścieki, więc i tak się za to płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts