Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

robie prawo jazdy :(

T-rex

Recommended Posts

wszytsko pieknie. Wyklady OK. Dzisiaj mialem jazde pierwsza. Jestem zalamany. :( Jako tako przy roznych okazjach troszke jedzilem. Jak z gosciem wsiadlem to chcialem hamulec jako sprzeglo wciskac :(.

Nie wiem czy ja jestem przy wrazliwiony czy to wina instruktora. :roll: Gosc strasznie nie mily wrecz odrazajacy. Moje pierwsze ruszenie a ten do mnie z tekstem " kurw** ...", jedziemy znowu cos tam sprzeglo za szybko puscilem a ten znowu "kurw** tak sie nie robi", i tak cala droge. Ja mu spokojnie ze sie ucze i niech nie krzyczy, a ten ze to ja mam glo sluchac i mu laske nie robie :evil: przyznam sie ze mialem ochote wysiac i mu podziekowac (i gdyby to nie bylo iles tam km od startu to tak bym zrobil). Gosc bez przerwy jechal wulgaryzmami, palil. I dal bym sobie uciac 2 palce lewej reki ze alkoholem od niego jechalo :-? (pomijajac taki szczegol ze mial brudne rece z jakiegos smaru). Spoznil sie na jazde 10 min, bo musial papierosa wypalic, a skonczyl rowniez 10 min wczesniej.

powiedzcie czy to standard i mam sie przyzwyczaic ?? czy ja jestem taki przewrazliwiony ??

czy isc do kierowniczki tej calej nauki jazdy, i ja poprosic o zmiane instruktora ?? przeciez place to wymagam ?? place 1000 zl za ten caly interes i mam 30h z jakims typem z wiochy jezdzic ??

co robic :(

• Odpowiedzi 77
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

idź do właściciela szkoły jazdy i stanowczo zarządaj zmiany instruktora! Nawet sie nie zastanawiaj! Przeciez płacisz im niemałą kase za to, żeby NAUCZYLI cię jeździć. (mam tylko nadzieję, że ten facet nie jest właścicielem :-? )

takie zachowanie jest niedopuszczalne.

ja skonczyłam kurs dwa miesiące temu. Pełna kultura i profesjonalizm.

Nie wyobrazam sobie kilku godzin z takim chamem... :evil:

co do "laski" to sie nie wypowiadam ;)

a tak wogóle - płacisz za ten kurs? :lol:

sadze że płacisz.... :lol:

to wymagaj!!!!! :evil: :lol:

miłej atmosfery , tylu minut za ile płacisz, braku smrodu i "zakretów" w konwersacji.... :wink:

itepede....

a zmienić instruktora - to teraz normalna rzecz - męczysz się , denerwujesz i jeszcze za kase ????

Ja za to słyszałam tylko " k...rwa jechać, jechać do ch..lery". Spędzałam dużo wolnych chwil na parkingu koło fiata na mozolnym ćwiczeniu manewru parkowania tyłem, gdy mój instruktor łaził na grzyby :roll: Kiedyś to była wolna amerykanka, dzisiaj powinny obowiązywać jakieś "europejskie standardy"- ZMIEŃ INSTRUKTORA :x

Pozdrawiam i życzę dużo szczęscia na egzaminie :wink:

T-rex - te jazdy to sa traumatyczne przezycia , wierzaj :lol:

Ale instruktora zmien - to nie do przyjecia zeby on Cie jeszcze stresowal,

wystarcza kierowcy wokol ;)

Ja oblalam za 1szym razem :evil:

A nawet jak juz mialam prawko - to na pierwszym skrzyzowaniu ,

gdzie mialam skrecic w lewo - i wysiadly swiatla (koszmar).. to poszlam i poprosilam kierowce trolejbusu - zeby przejechal :oops: a sama poszlam przejsciem dla pieszych :oops:

dobrze ze zajezdnia byla blisko - bo bym ruch w miescie na dluzej zablokowala :p :wink:

a ja mialam instruktora zboczenca,chwilami to nawet balam się z nim jezdzić.Jego teksty do mnie{a mialam wtedy 17 lat}były oblesne,pytał się mnie nczy wiem co to jest naciąganie skórki... :D albo co trzeba zrobić zeby poszerzyć zonę w kroku.....trzeba wysłać ją do lok-u!Mialam juz go w koncu zmienić sama ,ale naszczescie wylali go i dostałam drugiego kulturalnego instruktora.Na Twoim miejscu bym poszła i zmieniła,w końcu ty masz się uczyć jezdzić a nie kląć :wink:

a ja jak robilam w 94 r. (mając lat 18) to moj podtatusiały i podstarzały ( już wtedy) instrukrtor opowiadał mi podczas jazdy, opowiadał mi o snach erotycznych swoich podopiecznych i do dziś to pamiętam jak mowil, ze sie budziły w nocy i miały mokro itd. .... :( :o

to był koszmar, juz chyba wolałabym te k...y :wink:

a pytał się mnie nczy wiem co to jest naciąganie skórki... :D albo co trzeba zrobić zeby poszerzyć zonę w kroku.....trzeba wysłać ją do lok-u!

no żesz...romantyk pełną gębą :lol: - sorry aha że się smieje :oops: - bo pewnie wtedy nie do śmiechu Ci było :lol:

Teraz to i ja się z tego smieje jak sobie o tym przypomnę,ale wtedy to się naprawdę bałam a do tego wszystkiego był obleśny z wyglądu....taki prawdziwy zboczek :wink:

Po niezdanych egzaminach na prawo jazdy postanowiłem wykupić kilka lekcji u instruktora, który ileś lat wcześniej szkolił moją żonę. W ciągu trzech lub czterech godzin doszlifował te umiejętności, których poprzedni instruktor nie był w stanie dopracować w ciągu 20 godzin. Osobliwość nowego instruktora polegała na tym, że był on człowiekiem po przebytym udarze lub wylewie. Jako pozostałość po tej chorobie miał nerwowy tik - charakterystyczne potrząsanie głową z lekkim odchylaniem jej w górę i w prawo. Nasilenie tego tiku można by określić jako pośrednie pomiędzy drżeniem przy chorobie Parkinsona a padaczką. Częstotliwość występowania - średnio nie rzadziej jak raz na kila minut. I co ciekawe - w trakcie tego potrząsania nie tracił kontroli nad kursantem; kilka razy w trakcie tego potrząsania zwracał mi uwagę, że źle jadę, lub źle wykonuję manewry na placu (potrafił ocenić, czy zatrzymałem się za blisko lub za daleko w jexdzie po tzw rękawie).