emma1719500095 18.05.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Ja mam drzwi suwane, chowane w ścianie, bez progów, ale tych ostatnich to nigdzie nie mam, no z wyjątkiem drzwi wejściowych. I zdecydowanie takie rozwiazanie polecam - łatwo w porządku utrzymać, nie potykamy się o próg. To u dzieciaków ważne, bo wpdaja do swojej garderoby jak do pokoju. Na pewno nie zrobiłabym inaczej - ale wiesz, każda myszka swój ogonek chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 18.05.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 http://img217.imageshack.us/img217/4127/drzwiprzesst1.jpg znalazłam takie- piękne Gdzie je znalazłaś ? Rzeczywiście są piękne Takie chciałabym mieć do łazienki przy naszej sypialni...Jeśli masz jeszcze jakieś zdjęcia...będę wdzięczna Pozdrawiam ciepło... to jest zdjęcie znalezione w necie- niestety nie z mojego domku. Sama takich szukam Bardzo podobne ma w swojej ofercie "Klimek i Kluś"...dostanę wycenę w piatek...Ciekawe czy mnie odstraszy... i jak wycena? daj znac bo i mi sie bardzo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 10.06.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ja mam drzwi przesuwane, takie jak z szaf komandor, ale sa podwieszane i mechanizm przesuwajacy ejst na gorze tak ze na dole nei ma sie o co potknac, bo nie ma szyby, drzwi wielkosci drzwi wejsciowych do pokoju, polecam za moje w kolorze drewnianym dalam 800 zlotych z montarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 10.06.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 A ja mam łamane, podwieszane u góry. Wzór taki sam jak pozostałych drzwi w domu, tyle że bez szybek.pzdrgośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 11.06.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 http://img217.imageshack.us/img217/4127/drzwiprzesst1.jpg znalazłam takie- piękne Gdzie je znalazłaś ? Rzeczywiście są piękne Takie chciałabym mieć do łazienki przy naszej sypialni...Jeśli masz jeszcze jakieś zdjęcia...będę wdzięczna Pozdrawiam ciepło... to jest zdjęcie znalezione w necie- niestety nie z mojego domku. Sama takich szukam Bardzo podobne ma w swojej ofercie "Klimek i Kluś"...dostanę wycenę w piatek...Ciekawe czy mnie odstraszy... i jak wycena? daj znac bo i mi sie bardzo podobają ...niestety...cena mnie poraziła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 11.06.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 ja mam drzwi przesuwane, takie jak z szaf komandor, ale sa podwieszane i mechanizm przesuwajacy ejst na gorze tak ze na dole nei ma sie o co potknac, bo nie ma szyby, drzwi wielkosci drzwi wejsciowych do pokoju, polecam za moje w kolorze drewnianym dalam 800 zlotych z montarzem Gdzie je zamawiałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 11.06.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 http://img217.imageshack.us/img217/4127/drzwiprzesst1.jpg znalazłam takie- piękne Tak dzwi są piękne. Robiłem dwie wyceny /trochę inny mechanizm/ wyszło ... 3500-4500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 11.06.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 u faceta ktory robi tez szafy komandor w poznaniu, wiec nie wiem czy to Ciebie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 20.07.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Też muszę się na jakieś zdecydować jak będą robić ścianki działowe muszę wiedzieć ile zostwić otworu czy na takie pojedyncze czy podwójne przesuwane może ktoś jeszcze coś doradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 21.07.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 wiesz co, ja tak sobie mysle, ze moe lepiej podwojne przesuwane- ale otwor na takie jak pojedyncze? bo jesli ta garderoba jest mala, to automaczynie na jednej stronie sciany masz martwa powierzchnie- bo jest na drzwi chyba ze da sie zrobic je wpuszczane w sciane- bo tak mi mowili majstrowie przy budowie, ze jak chce to wpuszcza. i to wtedy nei zabiera sciany od srodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 22.07.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Sypialnia razem z garderobą ma 15,5m2 od nas zależy ile zostawimy na sypialnie a ile na garderobę oto rzut:http://images21.fotosik.pl/307/3d8704e831e6af78.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 22.07.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 hmm to ja bym zrobila albo przesuwane w lewo pojedyncze skrzydlo albo przesuwane w scianę, ale tez pojedynczeszkoda zabierac miejsca po prawej, gdzie tez cos moze stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 22.07.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 I chyba tak zrobię, mamy zbyt małą sypialnie żeby robić jakieś wielkie drzwi, zostaną pojedyńcze. Dzięki za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 13.12.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 ...trochę podciągam temat...Proszę Was o zdjęcia - własne i inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ochikarka 17.12.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 ja mam takie co prawda do szafy http://foto3.m.onet.pl/_m/1d4ccc075059fbb3aa55ec8bc2d286eb,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 08.01.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Czytam i czytam o garderobach, ale wszędzie widzę tradycyjne rozwiązania. Zwykłe drzwi otwierane, suwane i łamane lub typu "komandor". A ja chciałabym coś mniej typowego i może tańszego. Mam trzy garderoby i wejście do suszarni z łazienki. Myślałam o drzwiczkach z koralików i tym podobnych ozdób lub takich jak w saloonie z westernu . Może macie jeszcze jakieś fajne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arien 08.01.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ale drzwi z koralikow czy takie saloonowe- pomijajac watpliwa jak dla mnie etstetyke- nie spelnia raczej swojej funkcji. Nie boisz sie, ze rzeczy w garderobach bez solidnych drzwi beda sie bardziej kurzyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stykrotka 08.01.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Czytam i czytam o garderobach, ale wszędzie widzę tradycyjne rozwiązania. Zwykłe drzwi otwierane, suwane i łamane lub typu "komandor". A ja chciałabym coś mniej typowego i może tańszego. Mam trzy garderoby i wejście do suszarni z łazienki. Myślałam o drzwiczkach z koralików i tym podobnych ozdób lub takich jak w saloonie z westernu . Może macie jeszcze jakieś fajne pomysły? Mam ten sam problem, ale chyba zdecyduje się na zrobienie małego karnisza i jakiejś czadowej zasłony Nie chce żadnych łamanych, suwanych zwykłych drzwi Wejscie do garderoby mam z przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 08.01.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Też mi przyszła do głowy taka myśl. U mojej córci w pokoju zrobić takie "czarodziejskie" wejście za kotarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 08.01.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ale drzwi z koralikow czy takie saloonowe- pomijajac watpliwa jak dla mnie etstetyke- nie spelnia raczej swojej funkcji. Nie boisz sie, ze rzeczy w garderobach bez solidnych drzwi beda sie bardziej kurzyc? Moim zdaniem to wiele radości dla dzieci, mieć takie nietypowe rozwiązania w swoich pokojach. Do swojej sypialni wolałabym coś mniej "wesołego", ale nie standardowe drzwi. Nie podoba mi się widok dużej ciemnej plamy na niewielkiej ścianie (drzwi wew. w domu będziemy mieć ciemne). Zwykłe drzwi do garderoby nie wydają mi się jakąś specjalną zaporą przed kurzem. Poza tym moje urwisy brudzą się w takim tempie, że nic nie zdąży się zakurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts