Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drzwi do garderoby

Luśka

Recommended Posts

Ja mam drzwi suwane, chowane w ścianie, bez progów, ale tych ostatnich to nigdzie nie mam, no z wyjątkiem drzwi wejściowych.

I zdecydowanie takie rozwiazanie polecam - łatwo w porządku utrzymać, nie potykamy się o próg. To u dzieciaków ważne, bo wpdaja do swojej garderoby jak do pokoju. Na pewno nie zrobiłabym inaczej - ale wiesz, każda myszka swój ogonek chwali. :)

• Odpowiedzi 137
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://img217.imageshack.us/img217/4127/drzwiprzesst1.jpg

znalazłam takie- piękne

Gdzie je znalazłaś ? Rzeczywiście są piękne :D

Takie chciałabym mieć do łazienki przy naszej sypialni...Jeśli masz jeszcze jakieś zdjęcia...będę wdzięczna

Pozdrawiam ciepło...

to jest zdjęcie znalezione w necie- niestety nie z mojego domku. Sama takich szukam

Bardzo podobne ma w swojej ofercie "Klimek i Kluś"...dostanę wycenę w piatek...Ciekawe czy mnie odstraszy... :-?

i jak wycena? daj znac bo i mi sie bardzo podobają 8)

• 4 weeks później...
http://img217.imageshack.us/img217/4127/drzwiprzesst1.jpg

znalazłam takie- piękne

Gdzie je znalazłaś ? Rzeczywiście są piękne :D

Takie chciałabym mieć do łazienki przy naszej sypialni...Jeśli masz jeszcze jakieś zdjęcia...będę wdzięczna

Pozdrawiam ciepło...

to jest zdjęcie znalezione w necie- niestety nie z mojego domku. Sama takich szukam

Bardzo podobne ma w swojej ofercie "Klimek i Kluś"...dostanę wycenę w piatek...Ciekawe czy mnie odstraszy... :-?

i jak wycena? daj znac bo i mi sie bardzo podobają 8)

...niestety...cena mnie poraziła... :(

ja mam drzwi przesuwane, takie jak z szaf komandor, ale sa podwieszane i mechanizm przesuwajacy ejst na gorze

tak ze na dole nei ma sie o co potknac, bo nie ma szyby, drzwi wielkosci drzwi wejsciowych do pokoju, polecam

za moje w kolorze drewnianym dalam 800 zlotych z montarzem

Gdzie je zamawiałaś ?

• 1 month później...

wiesz co, ja tak sobie mysle, ze moe lepiej podwojne przesuwane- ale otwor na takie jak pojedyncze?

bo jesli ta garderoba jest mala, to automaczynie na jednej stronie sciany masz martwa powierzchnie- bo jest na drzwi

chyba ze da sie zrobic je wpuszczane w sciane- bo tak mi mowili majstrowie przy budowie, ze jak chce to wpuszcza. i to wtedy nei zabiera sciany od srodka

• 4 months później...
  • 3 weeks później...

Czytam i czytam o garderobach, ale wszędzie widzę tradycyjne rozwiązania. Zwykłe drzwi otwierane, suwane i łamane lub typu "komandor".

A ja chciałabym coś mniej typowego i może tańszego.

Mam trzy garderoby i wejście do suszarni z łazienki. Myślałam o drzwiczkach z koralików i tym podobnych ozdób lub takich jak w saloonie z westernu :D .

Może macie jeszcze jakieś fajne pomysły?

Czytam i czytam o garderobach, ale wszędzie widzę tradycyjne rozwiązania. Zwykłe drzwi otwierane, suwane i łamane lub typu "komandor".

A ja chciałabym coś mniej typowego i może tańszego.

Mam trzy garderoby i wejście do suszarni z łazienki. Myślałam o drzwiczkach z koralików i tym podobnych ozdób lub takich jak w saloonie z westernu :D .

Może macie jeszcze jakieś fajne pomysły?

Mam ten sam problem, ale chyba zdecyduje się na zrobienie małego karnisza i jakiejś czadowej zasłony :)

Nie chce żadnych łamanych, suwanych zwykłych drzwi :)

Wejscie do garderoby mam z przedpokoju

Ale drzwi z koralikow czy takie saloonowe- pomijajac watpliwa jak dla mnie etstetyke- nie spelnia raczej swojej funkcji. Nie boisz sie, ze rzeczy w garderobach bez solidnych drzwi beda sie bardziej kurzyc?

Moim zdaniem to wiele radości dla dzieci, mieć takie nietypowe rozwiązania w swoich pokojach. Do swojej sypialni wolałabym coś mniej "wesołego", ale nie standardowe drzwi. Nie podoba mi się widok dużej ciemnej plamy na niewielkiej ścianie (drzwi wew. w domu będziemy mieć ciemne).

Zwykłe drzwi do garderoby nie wydają mi się jakąś specjalną zaporą przed kurzem. Poza tym moje urwisy brudzą się w takim tempie, że nic nie zdąży się zakurzyć :lol: