Elżbieta Bogacz1719500672 02.06.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Domek IRENA z Horyzontu - czy ktoś buduje? Proszę o ocenę. Chcę mieć dwie sypialnie na dole i górę rekreacyjno-gościnną" - taki kompromis między parterówką a piętrowym. Jestem w trochę dziwnej sytuacji, ja się nie rozwijam, ale raczej "zwijam". Na razie będziemy mieszkać z babcią (86 ale w rewelacyjnej formie) i córką 21. Docelowo to dom dla dwojga - starszych, ale towarzyskich. Myślę, że jeśli córa pójdzie na swoje, to góra będzie gościnno-rekreacyjna. Układ domu mi pasuje ze względu na wjazd od zachodu - lekko na północ i widok ciekawszy na stronę zachodnią. Nie chcę mieć większego domu i raczej wolę życie na parterze. Działka to długi prostokąt 25x39 - wjazd od północnego zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 03.06.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=99&sid=5 zdecydowanie wygodniej jest oceniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elżbieta Bogacz1719500672 04.06.2006 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Bardzo dziękuję! Ja nie umiałam tego wkleić! Po cichutku liczyłam na życzliwych i doczekałam się! Teraz czekam na pomoc w ocenie projektu i ciekawe uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts