sliwaprz 03.06.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Czesc, Chcialem sie zapytac, czy bedzie problem z otrzymaniem WZ jesli spelnione sa wszystkie warunki uzyskania WZ oprocz bezposredniego dostepu do drogi publicznej? Tzn. Dzialka ma dostep do drogi publicznej asfaltowej poprzez droge wewnetrzna prowadzaca porod innych dzialek, ok 70m. Widzialem nizlych fachowcow tutaj na forum, czy ktorys z nich moglby mi odpowiedziec na to pytanie? Dzieki za odpowiedz. Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.06.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 fachowcem nie jestem ale dostałam WZ pomimo tego że działka bezpośrednio nie przylega do drogi gminnej ale ma do niej zapewniony dostęp poprzez drogę wewnętrzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sliwaprz 03.06.2006 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Cze, Dostalas wz na te dzialke, ktora jest na zdjeciacz? Nawiasem mowiac, super dom Nie wyglada mi by byl on na dzialce rolnej. Myle sie? Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.06.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 dzieki dokładnie na tą co na zdjeciach, działka ma 1235 m2 jest rolna i była podzielona zanim weszły nowe przepisy ograniczające podział nieruchomosci rolnych. Tylko co pod domem i dojście do domu są wyłączone z produkcji. W sumie to specyficzna sytuacja bo teren gdzie się buduję jest praktycznie w całości przeznaczony pod budownictwo jednorodzinne a zostały tylko takie małe tereny jako rolne, kiedyś już podzielone. Dom mojej sąsiadki stoi już na działce budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts