aprilka1000 14.07.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 cichy6 sliczna ta rozetka , podnosiles scianke kol. ...?u nas w pmz moge miec tylko 9m wiec chyba nie bede mogla podniesc scianki kol , no jedynie o 11 cm. ale czy warto ...?a jak wyszla kotlownia ...? pozdrawiam i czekamy na WIECEJ FOTEK . gdzie budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 14.07.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 ach zapomnialam chodzi mi po glowie aby zrobic w kuchni wyjscie tarasowe na ogrod , z racji tego ze bok kuchnia i jadalnia bede od zachodu a salon od poludniowego zachodu to wydaje mi sie ze przydatne bedzie takie wyjscie . co sadzicie , moze juz ktos zastosowal takie rozwiazanie ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mag_mar 15.07.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Ja mam okna od strony kuchni i jadalni. Można obejrzeć na moich wcześniejszych zdjęciach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 15.07.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 uff znalazlam .super wygladaja. mag_mar a moglabys wstawic fotki kuchni ...? bo nie widzialam na fotosiku .Gdybys miala budowac jeszcze raz ,zrobilabys takie same czy inne ...? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anciutka 27.07.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 mamy rozetkę, mieszkamy w niej już drugi rok, okolice Trójmiasta (Suchy Dwór obrzeża Gdyni) z tego co wiem jako pierwsi zakupiliśmy ten projekt w 2006 roku nanieśliśmy drobne zmiany, które nawet później sugerował innym projektant, trochę mamy jeszcze do zrobienia. Domek jest super , naprawdę bardzo funkcjonalny i prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mag_mar 02.08.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 uff znalazlam .super wygladaja. mag_mar a moglabys wstawic fotki kuchni ...? bo nie widzialam na fotosiku . Gdybys miala budowac jeszcze raz ,zrobilabys takie same czy inne ...? pozdrawiam Gdybym budowała jeszcze raz to chyba zamiast dwóch wstawiłabym trzy:) ale jak twierdzi mój mąż to już by była przesada, bo parter jest naprawdę bardzo widny i super doświetlony, a przez to przestrzeń wydaje się większa i przestronniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IWONAARTUR 05.08.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Witam , potwierdzam , że parter jest bardzo widny i przestronny. My zrezygnowaliśmy z pokoju i mamy duuuuuuuuużo przestrzeni. Pochwalę się mamy drzwi zewnętrzne i domek wygląda teraz naprawę ślicznie. http://images41.fotosik.pl/318/228e3269235a9290m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 07.08.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 mamy rozetkę, mieszkamy w niej już drugi rok, okolice Trójmiasta (Suchy Dwór obrzeża Gdyni) z tego co wiem jako pierwsi zakupiliśmy ten projekt w 2006 roku nanieśliśmy drobne zmiany, które nawet później sugerował innym projektant, trochę mamy jeszcze do zrobienia. Domek jest super , naprawdę bardzo funkcjonalny i prosty. z nieba mi spadlas .Cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 07.08.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 No i mamy juz projekt w koncu ! Jak zaczne pisac dziennik to nikt mi nie uwierzy w takie historie jakie mi sie przytrafiaja, bo to az sie w glowie nie miesci. Ja mam jakiegos pecha tfu tfu Od zeszlego roku zalatwiam wszystko aby zaczac budowe, prawie dwa miesiace stracilam teraz po wplaceniu duuuzej zaliczki dla architekta , przez prawie dwa miesiace unikal mnie jak ognia w zaden sposob nie moglam go zlapac . Szkoda gadac , mam nadzieje ze pozwolenie teraz juz bedzie szybko , szybko . Ale co z tego , co ja na budowie zrobie zaczynajac we wrzesniu IWONAARTUR przepiekne drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy6 12.08.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) tym razem z okienkami Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez cichy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 15.08.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 sliczne okna gratuluje .Wogle sliczne te wszystkie rozetki , moja tylko bedzie jakas taka dziwna z lamanym dachem na tyle garazu-kotlowni . Chcialam taki dach jak wszyscy maja ale moj arch powiedzial ze takiego nie zrobi . Ja swoje On swoje . to jakis horror. kier bud powiedzial ze sam zmieni , ale czy on moze to zrobic po wydaniu pnb...?scianki kol nie moge podniesc bo w MPZP do max wysokosci mam tylko 11 cm do wykorzystania.No i badz tu czlowieku madry ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piorun 15.08.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Witam . my tak samo mamy juz projekt Rozeta 2 i zaczynamy budowe w pzdzierniku na poczatek fundamenty z ociepleniem i chudziakiem a w przyszłym roku dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RaMa 07.09.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Do Anciutki Hej!A gdzie jest dokładnie ten Suchy Dwór? My budujemy w Gościcinie ( za Wejherowem ) i chętnie obejrzelibyśmy wykończoną rozetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia i Zbyszek 22.09.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 tym razem z okienkami cześć, mam pytanie odnośnie tarasu a dokładnie sposobu jego wykonania. Właśnie utknęliśmy na etapie schodów wejściowych i tarasu, łamiemy się jak to dobrze zrobić i czy kopać ławy????. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gohap 24.09.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 pisze z konta zony (cichy6) na schody przed dom zrobilismy tylko szalunek i zalalismy betonem do tarasu mielismy wylane lawy i na to 3 warstwy bloczkow. do srodka wiekszosc szajsu z budowy i na to 3 kubiki betonu. oczywisicie taras zbrojony, nie za mocno ale zawsze cos tam pomoze a i nie zxapomnijcie wyprowadzic odplywu z rynien przed zalaniem betonu bo bedziecie pozniej kuc tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 25.09.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 RaMa a na jakim etapie jestescie ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IWONAARTUR 26.09.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Witamy,nasza rozetka zmienia się z dnia na dzień . Etap ocieplenie za nami . Pojawiły się opaski wokół okien , parapety. A co u pozostałych rozetowiczów. Czekamy na zdjęcia. http://images38.fotosik.pl/341/b564319a85e73809m.jpghttp://images43.fotosik.pl/345/f7b201c4763b1476m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RaMa 28.09.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 RaMa a na jakim etapie jestescie ...? kładziemy dachówkę, kończymy ścianki działowe, zabijamy okna i na ten rok koniec. w przyszłym roku jesienią chcemy się wprowadzać.Może podaj e-mail to prześlę parę zdjęć.albo jak dam radę to umieszczę tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RaMa 28.09.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Poproszę jeszcze tylko o pomoc, jak wrzucić tutaj zdjęcia, to dam kilka. pozdrawiam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał H 29.09.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Cześć!!! witam wszystkich ponownie.jakiś czas temu zapomniałem hasła i ciągle brakowało czasu by tu zajrzeć, a od niedawna zaglądamy tu jako RaMa.teraz będę korzystał z tego konta, więc jakby co to RaMa to ja . no i poproszę o wskazówki jak umieścić tu zdjęcia, bo orłem komputerowym nie jestem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts