Pavis 25.10.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 WItam wszystkich Rozetowiczów Zmobilizowałam się do założenia galerii. Chętnych zapraszam w odwiedziny Brakuje jeszcze zdjęć z zewnątrz, niebawem wstawię http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168282-Wnętrza-Pavis... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia i Zbyszek 25.10.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 No tak nie zapominaj ze istnieje cos takiego jak styropian , szwagier budował z porothermu 30 do tego 10 styropianu i ma niewiarygodnie ciepło, praktycznie wystarcza mu kominek . ze styropianem to ściana dwuwarstwowa a tu jest mowa o jednowarstwowej. trzeba mieć super ekipę żeby to zdało egzamin. byliśmy w domu z ytongu (budowanego docelowo jako ściana jednowarstwowa) i wewnątrz podziwialiśmy promienie słońca prześwitujące przez fugi między bloczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piorun 25.10.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 z tym sie zgodze u kuzyna podziawiałem te same widoki i nie wierzyłem w cos takiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia i Zbyszek 27.10.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Witam.Zdjęcia naszej Rozety (stan surowy zamknięty) na poniższym linku: http://www.bobrowniki.mojabudowa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IWONAARTUR 27.10.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Klaudia i Zbyszek gratulujemy wasz domek jest śliczny. Wykusz - rewelacja- Jak oglądam wasze zdjęcia to trochę mi żal , że jednak się nie zdecydowaliśmy na takie rozwiązanie. Czekamy na zdjęcia od środka . Pozdrowionka i wytrwałości w dążeniu do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IWONAARTUR 27.10.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 A to nasza rozetka . http://images50.fotosik.pl/358/c5f4ee863a2cf834m.jpg Mojemu mężowi należy się medal za wytrwałość w wykonaniu elewacji. Wierzcie nie było lekko i łatwo.Czasami miałam wrażenie, że nie podołamy sami, ale się udało Jednak nie zdążyliśmy z balkonami. Zrobimy je dopiero na wiosnę . Na zewnątrz trochę już za zimno. Tera zaczyna się akcja środek, aż się boję podejmowania decyzji. CO NA WIOSNĘ: - plany , które nie zrealizujemy zimą ( wyczerpanie się finansów) - balkony, taras - płytki - schody wejściowe- kamień - wykonanie deszczówki - wkopujemy w ziemię pojemniki i rozprowadzamy ją po ogrodzie - wyrównanie terenu - trawka - grill i sjesta Pięknie pomarzyć , ale przecież marzenia nic nie kosztują. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia i Zbyszek 31.10.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Marzenia nic nie kosztują a dzięki nim tworzymy coś pięknego. Nie warto się zrażać chwilowymi problemami typu wyczerpanie się finansów - to chwilowe, trzeba sobie dać na luz. To ma być przyjemność i na razie nam się udaje. Gratulujemy takiego zaawansowania prac, my też będziemy rzeźbić zimą roboty nie wymagające zbytnich nakładów finansowych. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 01.11.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witam. Zdjęcia naszej Rozety (stan surowy zamknięty) na poniższym linku: http://www.bobrowniki.mojabudowa.pl/ Klaudia i Zbyszek gratuluję zaawansowania i ciekawych zmian w projekcie. Czy budujecie w miejscowości Bobrowniki w woj. podlaskim, czy nazwa dziennika budowy nie jest z tym związana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia i Zbyszek 01.11.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Budujemy w Bobrownikach Śląskich (Tarnowskie Góry). A propos zmian to mieliśmy czas do myślenia (aż 3 lata czekaliśmy na zmianę planu zagospodarowania i zgodę na budowę). Wydaje nam się na tym etapie, że upraktyczniliśmy projekt, dom jest przestronniejszy i bardziej funkcjonalny (bez zmian metrażu). Zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 06.11.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 (edytowane) Nasza rozetka dopiero z ziemi wychodzi . Ocieplal ktos fundamenty hydropianem ???? Edytowane 6 Listopada 2010 przez aprilka1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia i Zbyszek 07.11.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 ale jak już wyjdzie.... to dopiero frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IWONAARTUR 08.11.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 A mój M. zawsze mówi, że stan surowy to był najlepszy i najspokojniejszy okres budowy ( nie było tyle i tak istotnych decyzji do podejmowania jak obecnie :-0 ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia i Zbyszek 08.11.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 I ma rację nam stan surowy też poszedł gładko i bezboleśnie, sama radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea1b 09.11.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 (edytowane) Witam. Zdjęcia naszej Rozety (stan surowy zamknięty) na poniższym linku: http://www.bobrowniki.mojabudowa.pl/ Witam serdecznie budowniczych Rozety:) Podziwiam śliczne zdjęcia, az miło popatrzeć. Proszę załączcie zdjęcia od wewnątrz jadalni i salonu, też myślę o takim oknie w jadalni:) pozdrawiam Beata Edytowane 9 Listopada 2010 przez bea1b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzgieras 10.11.2010 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 witam wszystkich budujacych rozete czy ktos jest juz szczesliwym mieszkancem rozety z zainstalowana wentylacja mechniczna? jak w praktyce sprawdza sie taki system, czy niema szumow i jak wygladaja sprawy przegladow generalnie czy ktos polecalby takie rozwiazanie bo maz nalega na wentylacje mechaniczna a ja nie jestem przekonana moze jak dostane jakies konkretne przyklady od uzytkownikow to sie dam namowic pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mag_mar 15.11.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Teraz wkońcu długo obiecywane zdjęcia mojej Rozety.. mam nadzieję, że udało się wgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mag_mar 15.11.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Tym razem parter- bez drzwi, lampek itp. I jeszcze zdjęcie kibelka na parterze, bo się nie zmieściło Następnym razem może wkleje jeszcze pare zdjęć z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea1b 15.11.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Mag_mar piękne zdjęcia i wspaniałe wnętrza ślicznie to wygląda. Gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMBRA 25.11.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 (edytowane) Witam serdecznie Rozetków Projekt zakupiony i idzie, ale zanim dojdzie już wiele zmian w nim jest dużo oczywiście wyczytanych i przede wszystkim praktycznych. aprilka1000 daleko od Gdańska Rozetka wychodzi???? Mag_mar wnętrze mistrzostwo świata, czekamy na zdjecia góry i nie tylko. Super, pozazdrościć. Edytowane 25 Listopada 2010 przez AMBRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IWONAARTUR 25.11.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Witamy w gronie miłośników ROZETY im nas więcej tym lepiej. Czekamy na więcej informacji o waszych pomysłach na ROZETĘ . Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts