Gość 08.03.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 Okolica wokol dzialki jest na tyle ladna,ze szkoda sie od niej odgradzac zbyt masywnym plotem.Moze ktos doradzi jak wykonac w miare najmniej widoczny,a przy tym estetyczny i niedrogi plotktory stanowilby bariere dla okolicznej zwierzyny - zajace,sarnyitp.oraz naszego psa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 z folii przezroczystej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 potwierdzam z foli jest supersam mam i wiem co mowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 zrob normalny płot a potem pomaluj go farba niewidką bardziej głupiego tematu nie widziałem na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 tylko niech ktoś zarejestrowany nie waży się tu pisać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2003 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 bo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2003 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 Bo o niewidocznym płocie mogą pisać tylko anonimy!!!Gall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2003 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 tys racja albo tak zwani niewidzialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2003 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 a ja mam niewidzialny dom, dzisiaj w nocy zbuduję sobie niewidzialny płot ! super pomysł ! po niedzieli pomyślę o niewidzalnym basenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2003 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 a ja jeżdże niewidzialnym jagularem tylko ludzie się na mnie jakoś tak dziwnie patrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2003 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 Płot powinien pasowac do domu i do otoczenia Jaki to dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2003 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 On 2003-03-08 20:05, Anonymous wrote: Płot powinien pasowac do domu i do otoczenia Jaki to dom? ha ha ha , dom jest niewidoczny, jaki moglby byc, ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2003 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 anonimowo? dobra:wink: nie wiem jak z sarnami i dzikami, ale na psa dostałem akurat...he he!.. coś ma maila. czy taki płot może być? może to to działa i w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.03.2003 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2003 He,he,he.........ale dobre.Dowcipkujecie tu sobie jak cholera i cokolwiek bezsensownie,a potem budujecie takie ploty,ze az zeby bola jak sie na nie patrzy i oczywiscie kazdy inny bo slawetny indywidualizm Polakowma tu nadzwyczajne pole do dzialania.Nigdzie w Europie nie widzialem takiego nagromadzenia ohydztwajak wlasnie w tej dziedzinie w Polsce,a o plotach betonowychtworczo ksztaltowanych w jak najbardziej koszmarne wzorki juznawet nie chce mi sie gadac,bowiem jest dla mnie niepojete,zew cywilizowanym kraju ustawodawca dopuscil,aby cos rownie ohydnego zaistnialo i oczywiscie zdewastowalo krajobraz,i takjuz totalnie zdemolowany zarowno zabudowa z okresu komuny jaki co bardziej smialymi pomyslami z naszych nowobogackich czasow.Chodzi mi o plot mozliwie malo widoczny czyli po prostu wykonany z takich materialow ktore optycznie najbardziej stapiajasie z otoczeniem.Sasiad tej dzialki ma cos w rodzaju plotuprzemyslowego wykonanego z szarych slupkow i kratownic z pretow5 mm i w miare gubi sie to na tle otoczenia aczkolwiek samo w sobie jest srednio estetyczne.Myslalem o slupkach laczonych linka stalowa co 20 cm w pionieniestety zaczelo mi sie to cokolwiek kojarzyc z KL Auschwitz takwiec szukam dalej ale nikoniecznie tych glupot jakie tu wypisujecie.Mimo w szystko pozdrawiam i czekam na powazne pomysly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.03.2003 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2003 He,he,he.........ale dobre.Dowcipkujecie tu sobie jak cholera i cokolwiek bezsensownie,a potem budujecie takie ploty,ze az zeby bola jak sie na nie patrzy i oczywiscie kazdy inny bo slawetny indywidualizm Polakowma tu nadzwyczajne pole do dzialania.Nigdzie w Europie nie widzialem takiego nagromadzenia ohydztwajak wlasnie w tej dziedzinie w Polsce,a o plotach betonowychtworczo ksztaltowanych w jak najbardziej koszmarne wzorki juznawet nie chce mi sie gadac,bowiem jest dla mnie niepojete,zew cywilizowanym kraju ustawodawca dopuscil,aby cos rownie ohydnego zaistnialo i oczywiscie zdewastowalo krajobraz,i takjuz totalnie zdemolowany zarowno zabudowa z okresu komuny jaki co bardziej smialymi pomyslami z naszych nowobogackich czasow.Chodzi mi o plot mozliwie malo widoczny czyli po prostu wykonany z takich materialow ktore optycznie najbardziej stapiajasie z otoczeniem.Sasiad tej dzialki ma cos w rodzaju plotuprzemyslowego wykonanego z szarych slupkow i kratownic z pretow5 mm i w miare gubi sie to na tle otoczenia aczkolwiek samo w sobie jest srednio estetyczne.Myslalem o slupkach laczonych linka stalowa co 20 cm w pionieniestety zaczelo mi sie to cokolwiek kojarzyc z KL Auschwitz takwiec szukam dalej ale nikoniecznie tych glupot jakie tu wypisujecie.Mimo w szystko pozdrawiam i czekam na powazne pomysly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.03.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2003 Widzę, że dalej wątek jest anonimowy, to niech już taki pozostanie. Jeśli chcesz coś na poważnie, to chyba pozostaje Ci tylko zapoznać się z tym artykułem. Proponuję jednak zalogować się na forum, może nie będzie wtedy tyle dowcipkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.03.2003 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2003 Dzieki,calkiem nieglupi pomysl tyle ze w terenie piaszczystymchyba dosc kosztowny w realizacji.Dlaczego zalogowanie sie jest takie istotne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.03.2003 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 witam kolega zrobił sobie ogrodzenie dokładnie takie o jakim mowisz, czyli linka stalowa chyba co 10cm, optycznie wyglada to super i w niczym nie przypomina obozu. Jest jedno ale, a mianowicie cena, za ogrodzenie 9arów zapłacił 56tys.zł. Samo rozwieszenie linki nic nie da bo bedzie dyndac, on zamowił specjalne słupki z napinaczami srubowymi (wszystkie napinacze są pięknie obudowane tak że ich nie widać), wszystko jest ze stali nierdzewnwj, jednym słowem super to wygląda ale to tylko moje odczucie no i właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2003 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 56 tys.za 9 arow? JA mam do ogrodzenia 88 arow tak wiec chybaten wariant odpada,ale swoja droga chetnie bym na ten plot zerknal.CZy to daleko od Katowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 jest to koło krakowa w Giebułtowicachmoże uda mi sie jakies fotki od qmpla zdobyc to Ci podeśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts