wieslawpyza 04.06.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 PROŚBA =KTO WYBUDOWAŁ LUB BUDUJE TAKI DOM ,JAKIE ZMIANY WPROWADZIŁ,ORAZ JAKIE ZASTOSOWAŁ MATERIAŁY DO BUDOWY ,ITP......??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 12.06.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 W tym tygodniu mam zamiar wylać fundament. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewabart 14.06.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Mario, a czy możesz wkleić plany po tych zmianach, gdyż to też mnie ciekawi, ja chciałabym jednak trochę więcej gdzieś miejsca na pralnie, prasowalnie i ogólnie graciarnie, chyba że piwnica, ale to chyba dużo drożej wyjdzieno i mam pytanie laika, mam wjazd na działkę od strony wschodu, chociaż troche południowy wschód, to czy ten domek się nadaje czy może wersja lustrzanaDziękiEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 14.06.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Mario, a czy możesz wkleić plany po tych zmianach, gdyż to też mnie ciekawi, ja chciałabym jednak trochę więcej gdzieś miejsca na pralnie, prasowalnie i ogólnie graciarnie, chyba że piwnica, ale to chyba dużo drożej wyjdzie no i mam pytanie laika, mam wjazd na działkę od strony wschodu, chociaż troche południowy wschód, to czy ten domek się nadaje czy może wersja lustrzana Dzięki Ewa Nie mam takich planów - wszystko siedzi w mojej głowie. Muszę o zmianach pamiętać jak będą wylewać strop, że przygotować strop pod ścianki działowe. Ja mam wjazd od strony wschodu, projekt w odbiciu lustrzanym. Reszta na zdjęciach działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanaga 28.02.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 witam serdecznie. bardzo podoba mi sie projekt domu Na każda pogodę i biorę go pod uwagę przy wyborze projektu. Jeśli to możliwe to proszę sie pochwalić jakich zmian Państwo dokonali, no i może jakieś zdjęcia ... Dziękuję z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts