tomajek 04.06.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Potrzebuje projektu łazienki obojetnie jakiej jak zaprojektować łazienke czyli co tam ma byc i takie tam koles z techniki nam zadal i jak nieprzyniose tego do jutra czyli do poniedzialku to wstawi mi 0 moglby mi ktos zrobic przynajmniej tak na 2 kartki z zeszytu plz bede bardzo wdzieczny :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 04.06.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 koles z techniki nam zadal to jakich ty masz kolesi... faktycznie - straszny..... i jak nieprzyniose tego do jutra czyli do poniedzialku to wstawi mi 0 no tak... naraziłeś mu sie na dodatek, ale dlaczego "0" moglby mi ktos zrobic przynajmniej tak na 2 kartki z zeszytu a zeszytu jakiego formatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomajek 04.06.2006 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 juz znalazlem koles jest pierdolniety na maxa 0 za nieoddanie pracy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts