malgos2 09.05.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 bardzo prosze o pomoc bo cos mi nie wychodzi nauczylam sie dodawac zdjecia a nie portafie dodac postu do mojego dziennika Mozna kliknac "odpowiedz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1980 09.05.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 bardzo prosze o pomoc bo cos mi nie wychodzi nauczylam sie dodawac zdjecia a nie portafie dodac postu do mojego dziennika Mozna kliknac "odpowiedz". dzieki......... jakie to proste . a ja wymyslalam niestworzone rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 17.06.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 A czy przymusowe jest tworzenie osobnego wątku dla komentarzy ? Mogę sobie zrobić tak, że komentarze będą umieszczane w moim dzienniku budowy ?? A nie w "komentarzach" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.06.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 A czy przymusowe jest tworzenie osobnego wątku dla komentarzy ? Mogę sobie zrobić tak, że komentarze będą umieszczane w moim dzienniku budowy ?? A nie w "komentarzach" ? Możesz, kilka osób tak właśnie zrobiło; najlepiej, jeśli wyraźnie to zaznaczysz w pierwszym poście Możesz też zamieścić swój wątek w "Galerii" zamiast w "Dziennikach" >>> http://forum.muratordom.pl/galeria-zdjec-domow-forumowiczow,f53.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piteriks 03.02.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 16.02.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Szanowni forumowicze, Przez jakiś czas udzielałem się na tym forum. Robiłem zdjęcia w celu wyjaśnień dla innych użytkowników tego forum, dzieliłem się swoimi dośwaiadczeniami. Wszystkie zdjęcia starałem się zmniejszyć do sensownych rozmiarów. Umieszczałem je na DARMOWYM SERWISIE HOSTINGOWYM OBRAZKÓW co się nazywa fotosik.pl . Nie czerpałem żadnych zysów z zamieszczanych w serwisie zdjęć. Jednakże serwis okazał się nie do końca darmowy, po kliku mailach otrzymałem w końcu maila w moim odczuciu conajmniej "żle brzmiącego", a w moim odczuciu prywatnym obrażliwego i z delikatną nutką szantażu. Oto jego treść: Twój limit transferu na Fotosiku został przekroczony. Niestety, nie uregulowałeś płatności za jego wykorzystanie. Zgodnie z regulaminem serwisu zaczniemy blokować Twoje najbardziej uciążliwe zdjęcia. Zanim to zrobimy, dajemy Ci czas do 2009-02-17 00:00:00 na zakup dodatkowego transferu. Transfer możesz zakupić tutaj Dostałeś to powiadomienie gdyż większość Twojego ruchu pochodzi ze zdjęć "hotlinkowanych". Czy może otrzymaliście podobne maile?? Ja ewidentnie zawieszam zamieszczanie zdjęć na stronie fotosik.pl i szukam obecnie innego serwisu, który jest naprawdę darmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.02.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 http://forum.muratordom.pl/fotosik-i-oplaty-za-transfer,t150452.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.04.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Jak zmienić nazwę dziennika chciałam dodać kilka wyrazów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.04.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dzięki już znalazłam !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 02.04.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Czy ktoś mądry powie mi jak przenieść stary dziennik budowy na to nowe forum??? Jak na razie same porażki - nic nie mogę znaleźć a chciałabym mieć znowu mój własny prywatno-publiczny dziennik budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulakris 03.04.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Szukam pomocy. Po ostatnich zmianach strony moj nick rowniez sie zmienil (jakims cudem) i teraz jestem paula&kris Czy ktos wie jak moge wrocic do swojego oryginalnego czyli paula&kris?dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.04.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Czy ktoś mądry powie mi jak przenieść stary dziennik budowy na to nowe forum??? Jak na razie same porażki - nic nie mogę znaleźć a chciałabym mieć znowu mój własny prywatno-publiczny dziennik budowy... Linki zostały poprawione, także te w Twym podpisie powinny już prowadzić do dziennika i komentarzy Szukam pomocy. Po ostatnich zmianach strony moj nick rowniez sie zmienil (jakims cudem) i teraz jestem paula&kris Czy ktos wie jak moge wrocic do swojego oryginalnego czyli paula&kris?dzieki Chyba trzeba będzie zgłosić się do admina >> http://forum.muratordom.pl/showgroups.php wygląda to na zamianę automatyczną >> http://webdesign.horyzont.net/atelier/ISO_8859-2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 04.04.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Dziękuję już działa. Resztę może jakos powoli ogarnę... jak mnie wcześniej szlag nie trafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulakris 05.04.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Wielkie dzieki Ponury63. Juz wyslane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 20.04.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Chciałam zrobić wpis w dzienniku i wyskoczył mi cos takiego .You have included 14 images in your message. You are limited to using 10 images so please go back and correct the problem and then continue again. Images include use of smilies, the BB code tag and HTML tags. The use of these is all subject to them being enabled by the administrator. Kto pomoże co z tym zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 16.06.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Mam pytanie, jeśli teraz chcę założyć nowy wątek (po zmianach na forum) to czy robię to tak jak było polecane powyżej czyli zakładam nowy wątek w dziale "dzienniki" czy tez korzystam z opcji "załóż dziennik" w głównej zakładce "dzienniki budowy" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 16.06.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 nowy watek chyba ze chcesz mieć dziennik w formie bloga to załóż dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 27.08.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Ja mam pytanko jak dodać linka z naszym dzinniekiem tj tym naszym nowym tematem żeby znajdowało się na dole pod naszymi postami? dziwnie sie wyrazilam ale mam andzieje ze wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 04.09.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Chciałabym zmienić tytuł dziennika budowy i komentarzy, ale mimo powyżej zamieszczonej instrukcji nie mogę znaleźć opcji "zmień" tytuł. Zmieniłam tylko tytuł pierwszego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 01.02.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 chciałabym zmienić tytuł dziennika budowy i komentarzy, ale mimo powyżej zamieszczonej instrukcji nie mogę znaleźć opcji "zmień" tytuł. Zmieniłam tylko tytuł pierwszego postu. podpinam sie do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts