Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

prosze o pomoc jak założyć dziennik budowy

Recommended Posts

• 1 month później...
A czy przymusowe jest tworzenie osobnego wątku dla komentarzy ? Mogę sobie zrobić tak, że komentarze będą umieszczane w moim dzienniku budowy ?? A nie w "komentarzach" ?

Możesz, kilka osób tak właśnie zrobiło; najlepiej, jeśli wyraźnie to zaznaczysz w pierwszym poście

Możesz też zamieścić swój wątek w "Galerii" zamiast w "Dziennikach"

>>> http://forum.muratordom.pl/galeria-zdjec-domow-forumowiczow,f53.htm

• 7 months później...
  • 2 weeks później...

Szanowni forumowicze,

Przez jakiś czas udzielałem się na tym forum. Robiłem zdjęcia w celu wyjaśnień dla innych użytkowników tego forum, dzieliłem się swoimi dośwaiadczeniami. Wszystkie zdjęcia starałem się zmniejszyć do sensownych rozmiarów. Umieszczałem je na DARMOWYM SERWISIE HOSTINGOWYM OBRAZKÓW co się nazywa fotosik.pl . Nie czerpałem żadnych zysów z zamieszczanych w serwisie zdjęć. Jednakże serwis okazał się nie do końca darmowy, po kliku mailach otrzymałem w końcu maila w moim odczuciu conajmniej "żle brzmiącego", a w moim odczuciu prywatnym obrażliwego i z delikatną nutką szantażu. Oto jego treść:

Twój limit transferu na Fotosiku został przekroczony.

Niestety, nie uregulowałeś płatności za jego wykorzystanie.

Zgodnie z regulaminem serwisu zaczniemy blokować Twoje najbardziej uciążliwe zdjęcia.

Zanim to zrobimy, dajemy Ci czas do 2009-02-17 00:00:00 na zakup dodatkowego transferu.

Transfer możesz zakupić tutaj

Dostałeś to powiadomienie gdyż większość Twojego ruchu

pochodzi ze zdjęć "hotlinkowanych".

Czy może otrzymaliście podobne maile?? Ja ewidentnie zawieszam zamieszczanie zdjęć na stronie fotosik.pl i szukam obecnie innego serwisu, który jest naprawdę darmowy.

• 2 months później...
  • 11 months później...
Czy ktoś mądry powie mi jak przenieść stary dziennik budowy na to nowe forum??? Jak na razie same porażki - nic nie mogę znaleźć a chciałabym mieć znowu mój własny prywatno-publiczny dziennik budowy...

Linki zostały poprawione, także te w Twym podpisie powinny już prowadzić do dziennika i komentarzy

Szukam pomocy. Po ostatnich zmianach strony moj nick rowniez sie zmienil (jakims cudem) i teraz jestem paula&kris

Czy ktos wie jak moge wrocic do swojego oryginalnego czyli paula&kris?dzieki

Chyba trzeba będzie zgłosić się do admina >> http://forum.muratordom.pl/showgroups.php

wygląda to na zamianę automatyczną >> http://webdesign.horyzont.net/atelier/ISO_8859-2.html

• 3 weeks później...

Chciałam zrobić wpis w dzienniku i wyskoczył mi cos takiego .

You have included 14 images in your message. You are limited to using 10 images so please go back and correct the problem and then continue again.

Images include use of smilies, the BB code tag and HTML tags. The use of these is all subject to them being enabled by the administrator.

Kto pomoże co z tym zrobic

• 1 month później...
  • 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 1 year później...