Pepe 08.03.2003 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 Luksfery strasznie drogie, gdzie mozna je najtaniej kupić i na co zwracać uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 08.03.2003 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 Ja kupowałam w lato w Leroy'u. Były po ok. 5 zł/szt. Bez koloru i specjalnych udziwnień, ale mi o takie właśnie chodziło, a w ścianie sprawują się doskonale.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepe 10.03.2003 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 A jaki rozmiar? bo chyba są różne. a może jest też różna ich wytrzymałość? jakie trzeba dokupić do nich dodatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 10.03.2003 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Chyba 25 cm x 25 cm, nie pamiętam - musiałabym zmierzyć na budowie w weekend... Ale to takie najbardziej standardowe.Trzeba do nich wziąć krzyżyki - takie dystansowe i jeśli będzie dużo warstw to zbrojenie. Ale to fachowiec powinien Ci powiedzieć co chce do murowania ściany z pustaków...Są też takie gtowe systemy do "złożenia" ścianki, ale to już droższe...B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 11.03.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 Ostatnio oglądałem takie luksfery w Praktikerze. Tam była promocja. Białe mniejsze (wymiaru nie pamiętam) kosztowały 4.99 za sztukę. Kolorowe trochę droższe. Były ich dwa rodzaje - większe i mniejsze. Proponuję sprawdzić.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 11.03.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 Panorama firm i kilka telefonów . Ceny wykazują zmienność lokalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anton68 23.03.2003 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 DO PEPE! NIE WIEM GDZIE MIESZKASZ ALE MAM DLA CIEBIE JEDNĄ FIRMĘ MILI I POMOCNI LUDZIE SZYMANÓW KOŁO WROCŁAWIA UL. LIPOWA 11 TEL. 071-3878871 EMAIL;[email protected] CHWALILI SIĘ NA TARGACH ZE SPRZEDAJA W CENACH HURTOWYCH SPRAWDZ SAM POZDRAWIAM. ANTON68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts