Bezdomna 04.06.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Jeśli mam zamieścić ten temat w innym dziale, to powiedzcie, w jakim - przekopiuję. Piszę tu, bo nie wiem, gdzie, a tu najwięcej osób zagląda.Otóż, mam działkę do sprzedania i jestem ciekawa, za ile może pójść.Działka jest w lesie, kawałek za miejscowością położoną w lesie, więc dojazd piaszczystą drogą, do asfaltu parę kilometrów. Z mediów tylko prąd, obok jeden sąsiad. Raczej rekreacyjna. 2tys mkw, porośnięta gęstym lasem sosnowym kilkunastoletnim. Ok. 30 km na pd-zach od Radomia.Dwa lata temu w agencji powiedziano, że nie ma popytu, ale może chociaż drewno jest coś warte? Do niczego nam ta działka nie jest potrzebna, a kasa i owszem. A może dać ją pod zastaw? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/55246-cena-dzia%C5%82ki/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts