Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Nocnych Marków :)))

izat

Recommended Posts

dziękuję za zaproszenie :)

trochę daleko mi do Ciebie :(

ale będę pamiętać o Tobie

dziękuję

To nie jest tak daleko. Od drzwi do drzwi tylko 265 km - średnio 4 godziny jazdy. Jak wybudują obwodnicę Wyszkowa będzie poniżej 3 godzin.

• Odpowiedzi 930
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Właśnie dojechałem do "komturii" witam wieczorową porą :D z Mazur.

Żurawie to już dawno. Opisałem nawet w moim dzienniku ich taniec godowy. Niestety było zbyt daleko na robienie zdjęć. Bociana jednego widziałe kilka dni temu. Dziś się jeszcze nie rozejrzałem, bo ciemno :D

faktycznie - doczytalam teraz o zurawiach :)

kolo nas tez gniazduje para , ale jakos jeszcze ich nie widac ..

Bociany natomiast jakos nie chca sie w okolicach osiedlic, niestety ..

A jak bardzo na Mazurach komturia sie miesc ? Nasi przyjaciele maja dom w Pluskach k. Stawigudy - czy to te same okolice ?

Ja niedaleko Wielkich Jezior Mazurskich w kompletnej głuszy. kilometr do najbliższej chalupy 5 kilometrów do cywilizacji... Dziś jak jechałem widziałem jenota :D

Lasy wokół to i zwierzyny pełno. Przychodzą, przylatują, przypełzają pod samą chałupę. :D

Dorej nocy Zochna.

A mam się czegos bać? :o

Siedzę sam.

Cisza... Nikogo. Moze jakieś zwierze łazi po podwórku. Nie wiem. Wysiadła mi latarka, a żarówka nad wejściem przepaliła się. :D

Rano wyjdę z domu, przeciągnę się na tarasie w promieniach słońca i zabiorę się do roboty. Muszę zrobić dokładny pomiar kuchni, posadzić dwie róże, opryskać jakimś specyfikiem kasztanowca by go szrotówek ne zeżarł i naprawić to co schrzaniłem osobiście kilka dni temu. :evil: Palnąłem taka głupotę, że szkoda gadać.

I chcę spróbować czy da się wypiskować dechy na suficie. Własnie kupiłem pistolet do piaskowania i 100 kg przesianego piasku.

Jestem, jestem :) Tylko nie mogę nic wysłac :evil:

Coś się zatyka...

Tobie też?, Bo już myślałem, że to mój komp robi psikusy. :evil: