Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Nocnych Marków :)))

izat

Recommended Posts

Właśnie też zakończyłem oglądanie projektu komturskiej :wink: kuchni. Mam trochę uwag. Brak rożna do pieczenia barana i izby dla giermków. :D

• Odpowiedzi 930
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I nie mam gdzie rumaka zaparkować :evil: W stajni jakieś deski leżą :o

właśnie doszedłem do połowy "mazurskiej chałupy komtura" - dalej nie dam rady. postaram sie skończyć jak najszybciej. Naprawdę wciągająca lektura.

Dziekuję Mario, ja tak sobie czasami piszę. Wszystko to prawda. Właśnie siedzę w "komturii" i dumam nad kuchnią :)

No cóż....Ja jestem dopiero na początku tego (czasem przez niektórych nazywanych wyścigiem) etapu w życiu. Kupujemy dom.... stan ciężko nazwać zamkniętym. Ale zważywszy na szalejące ceny za wybudowanie (materiały i robocizna) dochodzę do wniosku, że to może być bardzo trafna decyzja. Dla nas najważniejsze założenie było - Sprzedać mieszkanie i nabyć metodą kupna działkę z już istniejącym budynkiem , który zaś dałoby się szybko zamieszkać. Mam zamiar podobnie do Ciebie większość projektów i pewnie prac wykonywać samemu, tak że mogę się spodziewać podobnych przeżyć jak choćby Twoje z "mieszalnikiem" ;). Dom nie ma takiej - ba - nie ma żadnej historii, ale stworzymy mam nadzieję własną....pozdrawiam

I ta własna historia domu bedzie dla Waszych dzieci najważniejsza. Pozdrawiam i proszę daj znać o tym, że piszesz dziennik, czyli jak to idzie. Trzymam kciuki by szybko, tanio i dobrze. Wiem, że z tych trzech życzeń należ ywybrać tylko dwa . :) , ale może u Was będzie i to trzecie. Pozdrawiam. Tomek

Siedzę ja Robinson Crusoe w mojej chałupce, czyli w "komturii" :D

Robinson miał lepiej bo miał Piętaszka, a ja sam jak palec :(

No niestety nie wydobrzała. Co tydzień rehabilitacja, oczywiscie już prywatnie, by utrzymać stan jaki jest.