guscik1719502279 27.07.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 ja w ogóle wątpię w twoje ISTNIENIE tobie też wolno własnego toru nie mam i mieć nie zamierzam, z kulkami też nie chciałoby mi się jeździć a w piątki ich brakuje wrrrrrrrrr zwłaszcza moich dziewiątek odchudź się deko zanim zaczniesz wklejać tutaj swoje fotki I dalej bajki piszesz. Pokaz szanujaca sie miejscowa krengielnie gdzie sie kule nosi. Jak tylko dzieciak przyjedzie to zabioer i tobie wkleje. PS mialem forumowiczow za gosci. Natomiast ty ciagle smieszne rzeczy piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.07.2007 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 spokojnie możesz mnie wykreślić z listy gości idę spać dobranoc all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 27.07.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 spokojnie możesz mnie wykreślić z listy gości idę spać dobranoc all Mamy jeszcze 10 minut, wiec moze napisz jeszcze cos ciekawego. PS opis miniowki jako szorty mi sie podobal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.07.2007 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 napisz jeszcze cos ciekawego. PS opis miniowki jako szorty mi sie podobal. coś ciekawego może się założymy?? że są to szorty?? tylko twoje słowo ponoć nie jest nic warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 27.07.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 napisz jeszcze cos ciekawego. PS opis miniowki jako szorty mi sie podobal. coś ciekawego może się założymy?? że są to szorty?? tylko twoje słowo ponoć nie jest nic warte Tobie wino wirtualne moge postawic, bez zakladu. Jea nic nie dostanie. Wklejaj i tak aby marke bylo widac , najlepiej frontowe ujecie z widokiem wysunietego tylu z metka. PS sprawdze za kilka godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.07.2007 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 http://www.arco-bowling.pl/arco.php?s=bowling szorty jutro ale nie za wirtualne wino!! z choinki się urwałeś??!! tyle zachodu dla wirtualnego wina?? ... nic z tego marka nic ci nie powie, bo to szorty dla dziadów poza tym noszę młodzieżowe marki a nie dla seniorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 27.07.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Hallo hallo A o czym się rozmawia w klubie nocnych marków..bo dopiero tu trafiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.07.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 ...Jea nic nie dostanie. ... Ja od Ciebie nic nie chcę, stwierdzam tylko fakt, że z gęby d.. robisz Tak na marginesie...jak ktoś się w ten sposób obnosi przed innymi, to wśród swoich znajomych musi być dziadem, pewnie stąd te kompleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 28.07.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 ...Jea nic nie dostanie. ... Ja od Ciebie nic nie chcę, stwierdzam tylko fakt, że z gęby d.. robisz Tak na marginesie...jak ktoś się w ten sposób obnosi przed innymi, to wśród swoich znajomych musi być dziadem, pewnie stąd te kompleksy Kocham dziadowanie i kompleksy .Nie myslalem ,ze chcesz aby Tobie "postawil". Ja wstydliwy nie jestem i moge wkleic oczywiscie przez spodenki, tylko pytanie. Na super twardo , czy twardo? PS na miekko tego nie zrobie bo wyraznie napisalem ze "postawie" i stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 28.07.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 http://www.arco-bowling.pl/arco.php?s=bowling szorty jutro ale nie za wirtualne wino!! z choinki się urwałeś??!! tyle zachodu dla wirtualnego wina?? ... nic z tego marka nic ci nie powie, bo to szorty dla dziadów poza tym noszę młodzieżowe marki a nie dla seniorów Krecisz jak zwykle. Ja moge "bialy dom" tak wkleic i napisac , ze jezdze tam srac. Co bys innego chciala przez internet, jak nie wirtualne ? Szorty(spudnica kaki), hmmmmm napewno nie mlodziezowe, fason , wykonczenie i trend nie ten, a marka noszona duzo mowi o nosicielu - oczywicsie nie HIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 28.07.2007 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 A nie jeździsz?? nie chcę od ciebie NIC!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 28.07.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 A nie jeździsz?? nie chcę od ciebie NIC!! Sobote i niedziele, przeznaczam na zajecia dla szanujacych sie facetow - czyli sport nie dla dziadow. http://img411.imageshack.us/img411/4714/p1010990creu3.jpg Wlasnie wrocilem. PS i co z ta spudnica mlodziezowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 28.07.2007 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 NIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 28.07.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Hallo hallo A o czym się rozmawia w klubie nocnych marków..bo dopiero tu trafiłam Tak sobie gawędzą. Zdaje się, że o niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 28.07.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 NIC OK. Mozemy natomiast porownac ta mlodziezowa spudnice z czyms podobnym. Co powiesz na szorty jednej z europejskich marek , ktore startuja od 500 euro. Jedna z najbardziej znanych firm starego kontynentu. Czekam na twoja zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.07.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 guscik - nie mogę z Ciebie normalnie..koncepcje na forumowanie masz, ale tak naprawdę do czego dążysz? Przestaniesz jak Ci się znudzi? Czy zaczniesz znowu z innej beczki? P.S.Weź się wklej raz a porządnie bo aż ciekawa jestem jak wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 28.07.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 guscik - nie mogę z Ciebie normalnie..koncepcje na forumowanie masz, ale tak naprawdę do czego dążysz? Przestaniesz jak Ci się znudzi? Czy zaczniesz znowu z innej beczki? P.S.Weź się wklej raz a porządnie bo aż ciekawa jestem jak wyglądasz Wolna wymiana pogladow, o zyciu i calej reszcie z tym zwiazanej. Caly czas sie wklejam, tylko cos zoltego mi sie do geby przykleilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 29.07.2007 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Za dwie godzinki ruszam na wywczasy . Pozdrawiam markujących . No to aby do rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 29.07.2007 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Za dwie godzinki ruszam na wywczasy . Pozdrawiam markujących . No to aby do rana . miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 29.07.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Czy to jest jedyna spudnica? i czy jest w praniu? Jak wyschnie to wklejaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts