usmiechniety troll 19.09.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 troll, Ciebie nie zapraszałam idź się pobawić swoimi zabawkami nie psuj naszej imprezy Sam sie zapraszam i aby bylo bardziej imprezowo to moge to zrobi co pisalem, jeszcze z butelka bourbona. PS.Zawartosc butelki nie dla dziadow.:P8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.09.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Te troll a ta konkretnie to kogo miałeś na myśli? I tylko nie mów, że Mickiewicza . No to aby do rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.09.2007 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 troll, Ciebie nie zapraszałam idź się pobawić swoimi zabawkami nie psuj naszej imprezy Sam sie zapraszam i aby bylo bardziej imprezowo to moge to zrobi co pisalem, jeszcze z butelka bourbona. PS.Zawartosc butelki nie dla dziadow.:P8) powiem krótko a właściwie zacytuję: "spieprzaj dziadu" moderatora proszę o wyrozumiałość w tych szczególnych okolicznościach trollowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 19.09.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 troll, Ciebie nie zapraszałam idź się pobawić swoimi zabawkami nie psuj naszej imprezy Sam sie zapraszam i aby bylo bardziej imprezowo to moge to zrobi co pisalem, jeszcze z butelka bourbona. PS.Zawartosc butelki nie dla dziadow.:P8) powiem krótko a właściwie zacytuję: "spieprzaj dziadu" moderatora proszę o wyrozumiałość w tych szczególnych okolicznościach trollowych Czyli rozesmianych. PS.to co kcesz, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 19.09.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Te troll a ta konkretnie to kogo miałeś na myśli? I tylko nie mów, że Mickiewicza . No to aby do rana . To on tez byl dziadem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.09.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 nieźle sie tu zapowiada ... potem będzie ; " do rana , do rana , piechotą będę szłaa...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.09.2007 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 nieźle sie tu zapowiada ... potem będzie ; " do rana , do rana , piechotą będę szłaa...." szofer po mnie przyjedzie no chyba, że któryś kolega niepijący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.09.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 To on tez byl dziadem? Nie był, tylko pisał a wyszedł na Dziady . No to aby do rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 19.09.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 To on tez byl dziadem? Nie był, tylko pisał a wyszedł na Dziady . No to aby do rana . Ja duzo nie pisze, wiec jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 19.09.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Chodziłem po necie, patrzę a u Marków impreza. Podchodzę nieśmiało ... a tam drzwi otwarte. To se myślę ... wejdę, a co mi tam. Na krzywy ryj się nie pcham bo w kieszeniach dwie zero siódemki i ogóras - to chyba nie wywalą. Popodpieram trochę ściany, poznam miejscowych. Jak dobrze pójdzie to może i sztachetą nie oberwę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.09.2007 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 OGC, no w końcu dotarłeś witam serdecznie :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.09.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Chodziłem po necie, patrzę a u Marków impreza. Podchodzę nieśmiało ... a tam drzwi otwarte. To se myślę ... wejdę, a co mi tam. Na krzywy ryj się nie pcham bo w kieszeniach dwie zero siódemki i ogóras - to chyba nie wywalą. Popodpieram trochę ściany, poznam miejscowych. Jak dobrze pójdzie to może i sztachetą nie oberwę ... z tym ostatnim...to może być różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.09.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Chodziłem po necie, patrzę a u Marków impreza. Podchodzę nieśmiało ... a tam drzwi otwarte. To se myślę ... wejdę, a co mi tam. Na krzywy ryj się nie pcham bo w kieszeniach dwie zero siódemki i ogóras - to chyba nie wywalą. Popodpieram trochę ściany, poznam miejscowych. Jak dobrze pójdzie to może i sztachetą nie oberwę ... z tym ostatnim...to może być różnie zależy czy ze szlachetnego drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 19.09.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Dzięki za miłe przyjęcie Stawiam kolejkę dla wszystkich !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 19.09.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ja ktos kce w ryj to nie ma sprawy. Ja sie nie boje, nawet ja wszystkie tutejsze wiesniaki do widel chwyca. To co, ktos kce w ryj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.09.2007 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Tola, jak miło, że wpadłaś jakoś mi tak raźniej rozgość się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 19.09.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 izat wiem że się nie znamy ... ale jakaś iskra ... może coś ... ale nie wiem Proszę usiądźmy razem przy stoliku ... Poprosiłem DJ'a o coś nastrojowego: "Nina Simone - I Put A Spell On You" Nie słuchaj Trolla - niech idzie dawać w ryj na podwórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.09.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Izat, na szezlongu siadam więc, coby wygodnie było i od tej pory to wiesz, co dwie, to nie jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.09.2007 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ale milusio ......... mmmmmm....... ale tak siedzieć będziemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 19.09.2007 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Może zaprosimy jeszcze Tolę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts