usmiechniety troll 19.09.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 izat wiem że się nie znamy ... ale jakaś iskra ... może coś ... ale nie wiem Proszę usiądźmy razem przy stoliku ... Poprosiłem DJ'a o coś nastrojowego: "Nina Simone - I Put A Spell On You" Nie słuchaj Trolla - niech idzie dawać w ryj na podwórko Na podworku moze byc zimno i posladki moga zmarznac jak bede dawal w ryj. Ptreferuje dawac w ciepelku, a i w rytm "I Put A Spell On You" bedzie calkiem , calkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.09.2007 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 jasne, uwielbiam piękne kobiety Tola ,nie wiem czy wiesz, jest nieprzemijającą miss tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.09.2007 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ja ktos kce w ryj to nie ma sprawy. Ja sie nie boje, nawet ja wszystkie tutejsze wiesniaki do widel chwyca. To co, ktos kce w ryj? Ja bym Cię wziął na żużel...po mieście, po 23 bródki byś nie musiał golić...chyba, że zgoliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 19.09.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ja ktos kce w ryj to nie ma sprawy. Ja sie nie boje, nawet ja wszystkie tutejsze wiesniaki do widel chwyca. To co, ktos kce w ryj? Ja bym Cię wziął na żużel...po mieście, po 23 bródki byś nie musiał golić...chyba, że zgoliłeś lubie szorstkich. PS. nie golilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 19.09.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ... i posladki moga zmarznac jak bede dawal w ryj..... Facet chodzi bez spodni Albo ma wycięte takie fajne dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.09.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ja ktos kce w ryj to nie ma sprawy. Ja sie nie boje, nawet ja wszystkie tutejsze wiesniaki do widel chwyca. To co, ktos kce w ryj? Ja bym Cię wziął na żużel...po mieście, po 23 bródki byś nie musiał golić...chyba, że zgoliłeś lubie szorstkich. PS. nie golilem. Tylko, że mało kto używa stachet...raczej inne sprzęty Taki żużel uczy pokory i...innego smaku wina, ludzi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 19.09.2007 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 izuniat - racja Ale fajną muzę tu puszczają. Taką niestandardową. Teraz słuchamy: "Renata Przemyk - kochaj mnie jak wariat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 19.09.2007 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ... i posladki moga zmarznac jak bede dawal w ryj..... Facet chodzi bez spodni Albo ma wycięte takie fajne dziury ....a co powiesz na spodnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 19.09.2007 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 troll Taki BraveHeart ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 19.09.2007 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ja ktos kce w ryj to nie ma sprawy. Ja sie nie boje, nawet ja wszystkie tutejsze wiesniaki do widel chwyca. To co, ktos kce w ryj? Ja bym Cię wziął na żużel...po mieście, po 23 bródki byś nie musiał golić...chyba, że zgoliłeś lubie szorstkich. PS. nie golilem. Tylko, że mało kto używa stachet...raczej inne sprzęty Taki żużel uczy pokory i...innego smaku wina, ludzi itp. mieczak jestes PS prawdziwy facet jest jak, zimna woda po "lava rock filtration". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 19.09.2007 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 troll Taki BraveHeart ? nie, tylko rozpora nie trza rozpinac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 19.09.2007 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Wprowadzamy klasyka: "Led Zeppelin - Stairway to heaven" Miłych wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.09.2007 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ja ktos kce w ryj to nie ma sprawy. Ja sie nie boje, nawet ja wszystkie tutejsze wiesniaki do widel chwyca. To co, ktos kce w ryj? Ja bym Cię wziął na żużel...po mieście, po 23 bródki byś nie musiał golić...chyba, że zgoliłeś lubie szorstkich. PS. nie golilem. Tylko, że mało kto używa stachet...raczej inne sprzęty Taki żużel uczy pokory i...innego smaku wina, ludzi itp. mieczak jestes PS prawdziwy facet jest jak, zimna woda po "lava rock filtration". zapraszam na żużel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 19.09.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ja ktos kce w ryj to nie ma sprawy. Ja sie nie boje, nawet ja wszystkie tutejsze wiesniaki do widel chwyca. To co, ktos kce w ryj? Ja bym Cię wziął na żużel...po mieście, po 23 bródki byś nie musiał golić...chyba, że zgoliłeś lubie szorstkich. PS. nie golilem. Tylko, że mało kto używa stachet...raczej inne sprzęty Taki żużel uczy pokory i...innego smaku wina, ludzi itp. mieczak jestes PS prawdziwy facet jest jak, zimna woda po "lava rock filtration". zapraszam na żużel nich tylko kolce wciagne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 19.09.2007 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 troll i jea Dajcie se chłopy na wstrzymanie. Napijmy się lepiej Dziewczyny czekają !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.09.2007 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 OGC,ale miło ..... Q,zawsze wchodzisz nieproszony na imprezy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.09.2007 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Tola, izat nie daruję Wam tej nocy . No to aby do rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 19.09.2007 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Czyżby Andrzej i Izat .... albo Andrzej i Tola ... albo ... To ja przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.09.2007 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 idzie nieźle ... a do rana jeszcze daleko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.09.2007 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 izat trzeci raz w tej samej minucie! Taka noc nie powtórzy się więcej . Szampan dla wszystkich! Niech żyje bal....! No to aby do rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts