OGC 19.09.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Zmiana płyty: "Lech Janerka - Rower" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.09.2007 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 bodzio, a Ty kolejkę przegapiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.09.2007 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ja ktos kce w ryj to nie ma sprawy. Ja sie nie boje, nawet ja wszystkie tutejsze wiesniaki do widel chwyca. To co, ktos kce w ryj? Ja bym Cię wziął na żużel...po mieście, po 23 bródki byś nie musiał golić...chyba, że zgoliłeś lubie szorstkich. PS. nie golilem. Tylko, że mało kto używa stachet...raczej inne sprzęty Taki żużel uczy pokory i...innego smaku wina, ludzi itp. mieczak jestes PS prawdziwy facet jest jak, zimna woda po "lava rock filtration". zapraszam na żużel nich tylko kolce wciagne. wyciągaj co chcesz, jak ktoś sprężyną przejedzie po Twoich szanujących klawiszach i obudzisz się w szpitalu, to będzie szczęście...jak tak prowadzisz rozmowy P.S. Sympatyczny jesteś ze zdjęcia Też taką bródkę miałem...teraz nie na topie Niro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.09.2007 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 troll i jea Dajcie se chłopy na wstrzymanie. Napijmy się lepiej Dziewczyny czekają !! Co lejesz, piję wszystko oprócz detergentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.09.2007 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 I ja chętnie łyknę bo od tego balowania w gardle zaschło . No to aby do rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.09.2007 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Q, jednak coś cię ciągnie do maluczkichze swoimi pudelkami nie imprezujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.09.2007 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 bodzio, a Ty kolejkę przegapiłeś do wypicia czy do ...stawiania ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.09.2007 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Tola, izat nie daruję Wam tej nocy . No to aby do rana . mam nadzieję, że dotrzymasz obietnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 19.09.2007 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 No to: "KAYAH & GORAN BREGOVIC - Prawy Do Lewego" Izat, Tola - może brudzia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.09.2007 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Andrzej, trzyma do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 20.09.2007 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Ja ktos kce w ryj to nie ma sprawy. Ja sie nie boje, nawet ja wszystkie tutejsze wiesniaki do widel chwyca. To co, ktos kce w ryj? Ja bym Cię wziął na żużel...po mieście, po 23 bródki byś nie musiał golić...chyba, że zgoliłeś lubie szorstkich. PS. nie golilem. Tylko, że mało kto używa stachet...raczej inne sprzęty Taki żużel uczy pokory i...innego smaku wina, ludzi itp. mieczak jestes PS prawdziwy facet jest jak, zimna woda po "lava rock filtration". zapraszam na żużel nich tylko kolce wciagne. wyciągaj co chcesz, jak ktoś sprężyną przejedzie po Twoich szanujących klawiszach i obudzisz się w szpitalu, to będzie szczęście...jak tak prowadzisz rozmowy P.S. Sympatyczny jesteś ze zdjęcia Też taką bródkę miałem...teraz nie na topie Niro Co my tu mamy? Sprezyne trza naciagnac, co jest watpliwe z twojej strony. Predzej pasuje mi slowo pociagnac, ale nie sprezyne. Zawsze staram sie byc sympatyczny. PS. zdjecie z zeszlego roku , obecnie bardziej wypieknialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.09.2007 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 no to chluśniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 20.09.2007 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Drogie Dziewczyny u mnie słowo więcej pieniędzy I dlatego żyję w nędzy Szampan dla wszystkich! Trwaj chwilo jesteś cudowna No to aby do rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.09.2007 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 bardziej uśniem, ja zmykamdobranoc, kolorowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 20.09.2007 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Q, jednak coś cię ciągnie do maluczkich ze swoimi pudelkami nie imprezujesz?? Mam zupelnie nowe, tych to nawet dziadom sie nie pokazuje.:PTetnica moze im walnac. PS. ide do piwnicy z winami pod "ten miejscowy" zuzel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.09.2007 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Szampan dla wszystkich! szampana zabieram ze sobą, mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.09.2007 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 bardziej uśniem, ja zmykam dobranoc, kolorowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 20.09.2007 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Oczywiście! Upojnej nocy i kolorowych snów . No to aby do rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.09.2007 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 bardziej uśniem, ja zmykam dobranoc, kolorowych... to ja za Tolą ... ( Ona ma szampana... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.09.2007 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 co tam szampan goń Tolę dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts