blackrs 05.06.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Mam zamiar zakupić podziemny zbiornik na propan. W projekcie mam zbiornik 3 metry od domu i wypada on akurat pośród drzew i krzewów. Czy mogę samodzielnie zmienić lokalizację zbiornika? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patomex 05.06.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 nie można do tego potrzebny byl projekt zagospodarowania- a później dokumentacja powykonawcza i odbioryzbiorniknie może stać w dowolnym miejscutrudno będzie przekonać kogoś do podpisania innej lokalizacji niestety trzeba zrobić projekt zamienny polecam skontaktować się z doradzcą Orlenu- zrobią projekt, załatwią formalnośći ,można kupić u nich tanio piec no i jeszcze zatankują trochę gazu za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts