tyberian 12.06.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Jk69 to wspaniała wiadodmoc od poniedziałku. SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 12.06.2006 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Tyberian,spokojna będę za 2,3 tygodnie - myślę, że później to już nie zrezygnują z niej prawda? Dzięki za wsparcie! Pozdrawiam! Napiszę, jak będę miała wieści od nowych właścicieli Soni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 12.06.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Dzięki, czekam na wiadomoci (mam nadzieję, że dobre). Powodzenia psinko. Miejmy nadzieję, że Sonia znalazła wreszcie swój szczęliwy DOM!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 12.06.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Mam nadzieję, że pokochają ją już dziś i nie zrezygnują. Powodzenia maleńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 13.06.2006 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Dziś zmieniłam temat tego wątku, wszystko wskazuje na to, że Sonia ma duuuuużo szczęścia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 14.06.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Jk69 cieszymy się bardzo, a może udałoby się wkleić jakie zdjęcie Soni w nowym domu? Powiedz włacicielom Soni, że mylimy o nich bardzo ciepło i przesyłamy całš masę pozdrowień. O Tobie też pamiętamy i o tym, że dzięki Tobie ma dom, jest bezpieczna i szczęliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Dziś zmieniłam temat tego wątku, wszystko wskazuje na to, że Sonia ma duuuuużo szczęścia! super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 23.06.2006 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Jeszcze słowo o Soni; już jestem całkiem spokojna o los Sońki - nowi właściciele po konsultacjach z wet. przeprowadzili operację amputacji kikuta ogona. Teraz Sonia ma malutki "rasowy" ogonek i wiele czułości ze strony Pani. Powolutku przyzwyczaja się do nowego domu, spacerów ze smyczą a co najważniejsze, i co spędzało mi sen z powiek - przyjęła do wiadomości, ze spacer jest również po to by zrobić co trzeba.... No i wszystkie fotele i kanapy są jej! Sonia - wiejski kundelek, który pewnie nigdy nie mieszkał w ciepłym domu - awansowała tym samym do kasty psów kanapowych, zamieszkujących centra miast, w mieszkaniach z antykami i obrazami na ścianach!!! I kto by w to uwierzył, w dniu gdy skulona i bez życia przycupnęła na naszym podwórku!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.06.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 poryczalam sie z radosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 23.06.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Jk69 dziękujemy Ci za wspaniałe wiadomoci. To dla nas wszystkich wielka radoć, nie umiem powiedzieć jak bardzo się cieszymy (oczy dziwnie się pocš). Kiedy pisała o niej po raz pierwszy była nikła nadzieja na dom a tu taki wspaniały dom a co najważniejsze wreszcie ma ludzi, którzy ja kochajš no i jest bezpieczna. Przekaż włacicielom Soni pozdrowienia od nas wszystkich i powiedz, że choć ich nie znamy to majš tu wielu przyjaciół. Ocaliła jš, to Twój wielki sukces - jeste cudowna osobš, tylko dzieki Tobie Sonia żyje i ma się wietnie. Widać instynkt kazał jej przyjć do Ciebie. ciskamy Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 23.06.2006 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Dzieki - pozdrownienia przekażę. Ja też się cieszę - ta historia z Sonią pozwoliła mi poznać tylu wspaniałych ludzi, zaangażowanych w ratowanie zwierzaków, a przy okazji świata, ja tak sobie myślę. No, w każdym razie maja oni dług wdzięczności u mnie - mam nadzieję, że uda mi się go spłacić!!! Szukamy domu dla Orlenki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Juz duzo czasu minelo - czy u Soni wszystko bez zmian ? No wiesz ?.....kanapa......, spacerki....., pieszczotki.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 06.07.2006 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 bez zmian. Jeteśmy umówione z właścicielką na spotkanie po wakacjach. Wtedy napiszę "raport". POzdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 06.07.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 To wietnie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts