Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sunia po przejściach znalazła dom!

jk69

Recommended Posts

Jk69 cieszymy się bardzo, a może udałoby się wkleić jakieœ zdjęcie Soni w nowym domu? Powiedz właœcicielom Soni, że myœlimy o nich bardzo ciepło i przesyłamy całš masę pozdrowień.

O Tobie też pamiętamy i o tym, że dzięki Tobie ma dom, jest bezpieczna i szczęœliwa.

• 2 weeks później...

Jeszcze słowo o Soni;

już jestem całkiem spokojna o los Sońki - nowi właściciele po konsultacjach z wet. przeprowadzili operację amputacji kikuta ogona. Teraz Sonia ma malutki "rasowy" ogonek i wiele czułości ze strony Pani.

Powolutku przyzwyczaja się do nowego domu, spacerów ze smyczą a co najważniejsze, i co spędzało mi sen z powiek - przyjęła do wiadomości, ze spacer jest również po to by zrobić co trzeba....

No i wszystkie fotele i kanapy są jej! :D :D :D

Sonia - wiejski kundelek, który pewnie nigdy nie mieszkał w ciepłym domu - awansowała tym samym do kasty psów kanapowych, zamieszkujących centra miast, w mieszkaniach z antykami i obrazami na ścianach!!! I kto by w to uwierzył, w dniu gdy skulona i bez życia przycupnęła na naszym podwórku!!!!!!

Jk69 dziękujemy Ci za wspaniałe wiadomoœci.

To dla nas wszystkich wielka radoœć, nie umiem powiedzieć jak bardzo się cieszymy (oczy dziwnie się pocš). Kiedy pisałaœ o niej po raz pierwszy była nikła nadzieja na dom a tu taki wspaniały dom a co najważniejsze wreszcie ma ludzi, którzy ja kochajš no i jest bezpieczna.

Przekaż właœcicielom Soni pozdrowienia od nas wszystkich i powiedz, że choć ich nie znamy to majš tu wielu przyjaciół.

Ocaliłaœ jš, to Twój wielki sukces - jesteœ cudowna osobš, tylko dzieki Tobie Sonia żyje i ma się œwietnie. Widać instynkt kazał jej przyjœć do Ciebie.

Œciskamy Cię :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dzieki - pozdrownienia przekażę. Ja też się cieszę - ta historia z Sonią pozwoliła mi poznać tylu wspaniałych ludzi, zaangażowanych w ratowanie zwierzaków, a przy okazji świata, ja tak sobie myślę.

No, w każdym razie maja oni dług wdzięczności u mnie - mam nadzieję, że uda mi się go spłacić!!!

Szukamy domu dla Orlenki!

• 2 weeks później...